Μανώλης Φάμελλος: «Πρέπει κι εμείς να ψυχαγωγηθούμε για να ψυχαγωγήσουμε…»
Showbiz

Μανώλης Φάμελλος: «Πρέπει κι εμείς να ψυχαγωγηθούμε για να ψυχαγωγήσουμε…»

Ο Μανώλης Φάμελλος είναι ένας καλλιτέχνης που δεν μιλά συχνά δημόσια. Οι συνεντεύξεις είναι αναγκαίο κακό ή θέλει να επικοινωνεί κάποιες απόψεις του με τον κόσμο μέσω αυτών εκτός από τη μουσική του;

«Τίποτα από τα δύο. Μία περιπέτεια είναι όπως κάθε ζωντανή επαφή. Εγώ έχω μία δυσκολία στο να πάρω τον πρώτο λόγο και όταν μου δίνεται ένα ενδιαφέρον πεδίο το απολαμβάνω. Απλά επειδή στις συνεντεύξεις επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις, σου παρουσιάζεται μια ιδιότυπη μορφή ηθελημένης σχιζοφρένειας γιατί πρέπει να επινοείς συνέχεια διαφορετικές απαντήσεις στην ίδια ερώτηση. Πρέπει κι εμείς να ψυχαγωγηθούμε για να ψυχαγωγήσουμε…» τόνισε στο Καρφί.

-Κάποια ερώτηση που δεν σας έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θέλετε να απαντήσετε;

«Έχω μιλήσει ελάχιστα για τα τραγούδια μου αυτά καθαυτά. Προσπαθώ να ανοίξω μία συζήτηση μέσα από αυτό αλλά σπάνια γίνεται, ενώ έχω απαντήσει στην ερώτηση «ποια είναι η πηγή της έμπνευσής σας;» εκατομμύρια φορές. Είναι κάτι που φιλολογικά μπορείς να το περιγράψεις αλλά δεν αποτελεί ούτε οδηγία ούτε συμβουλή γιατί ο κάθε συνάδελφος έχει τον δικό του τρόπο και κώδικα. Τα τραγούδια πάντα είναι αυτοσχέδια, δεν υπάρχει συνταγή… Αλλά και να υπάρχει τελικά ενδιαφέρον έχει αυτό που “νοθεύει” το μείγμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved