Άγριο κράξιμο Λιάγκα στις sexy εμφανίσεις στα VMA
Showbiz

Άγριο κράξιμο Λιάγκα στις sexy εμφανίσεις στα VMA

Και φέτος τα ματάκια μας… πονέσανε από τις sexy εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2016. Οι celebrities «κοντραριζόντουσαν» στο ποια θα φοράει… λιγότερα. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπός τις.. έκραξε σε κείμενό του. 

«Ούτε σεμνότυφος είμαι ούτε με ενοχλεί το σέξι και το όμορφο. Εξάλλου, η ομορφιά είναι θείο δώρο και δεν υπάρχει λόγος να την κρύβεις. Οχι όμως και να την κάνεις σημαία και να βασίζεσαι αποκλειστικά σε αυτή.

Και εδώ μπαίνει το θέμα της αισθητικής και της παιδείας. Γιατί τελικά όλα τα πράγματα στη ρουφιάνα τη ζωή μας εκεί καταλήγουν. Τι προ-σλαμβάνουσες έχουμε, από πού τις έχουμε πάρει και ποιοι είναι γύρω μας και τρελαίνουν το μυαλό μας. Τα μουσικά βραβεία που δόθηκαν αυτή την εβδομάδα είναι ένας θεσμός που, για τα δεδομένα της μικρής μας χώρας, είναι αξιοπρεπής. Προφανώς και δεν μπορούν να συγκριθούν με αντίστοιχα του εξωτερικού, όμως εκεί τα μεγέθη είναι άλλα και, κυρίως, άλλα είναι τα χρήματα. Όλα λοιπόν μέχρι εδώ καλά. Όταν όμως η κάθε ανθυποστάρ της εγχώριας, τρομάρα μας, showbiz αισθάνεται ότι τουλάχιστον θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Kodak Theater για να παραλάβει Οσκαρ ή θα βγει να τραγουδήσει για να παραλάβει Grammy, τότε το μέτρο χάνεται και το όμορφο και σέξι κινδυνεύει να γίνει ξεκ... και γραφικό.

Φέτος πιο πολύ ασχοληθήκαμε με το τι φόρεσε ή, για την ακρίβεια, με το τι ξέχασε να φορέσει η μία ή η άλλη τραγουδιάρα παρά με το αν ήταν καλή στη σκηνή ή αν άξιζε το βραβείο που πήρε.

Και επειδή ακόμη αστυνομία ελαφρομυαλιάς δεν έχει βγει, καλό θα ήταν όλοι οι τριγύρω μανατζαραίοι, που κάτι κι αυτοί πρέπει να κάνουν για να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους, να μαζέψουν τους ανθρώπους ιούς και να τους πουν πως η Μαντόνα είναι μία, η Lady Gaga, μία δεύτερη και μία τρίτη η Μπιγιονσέ και πως καμιά από τις δικές μας επίδοξες σταρ δεν μπορεί να τις αγγίξει ή έστω να τις πλησιάσει. Και μπορεί ο κ@@@ της μαϊμούς να φαίνεται περισσότερο όταν ανεβαίνει ψηλά στο δέντρο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, και επειδή μιλάμε για ανθρώπους, αν από τα χαμηλά έχουμε επιλέξει να τον επιδεικνύουμε στο έπακρο, όταν κάποια στιγμή ανέβουμε, αν ανέβουμε, ποιο άραγε θα είναι το επόμενο στάδιο επίδειξης;» έγραψε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved