Φίλιππος Πλιάτσικας: «Οι Έλληνες είμαστε των άκρων…»
Showbiz

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Οι Έλληνες είμαστε των άκρων…»

O Φίλιππος Πλιάτσικας είναι από τους καλλιτέχνες που δεν πιστεύουν σε ταμπέλες. Γι αυτό και όταν τον ρωτούν πόσο ροκ είναι, δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό. 

«Δεν πιστεύω στις ταμπέλες. Ονόμασα την πα-ράσταση «Το ροκ της δυτικής όχθης», κάνοντας ένα παιχνίδι με τις λέξεις, γιατί το ροκ που έχω εγώ στην ψυχή μου δεν είναι ένα δογματικό πράγμα το οποίο ψάχνει να φτιάξει σύνορα, να φτιάξει μαντριά, για να στεγάσει μέσα πελατεία. Αυτό που αισθάνομαι και αυτό που κλείνει το μάτι στην παράσταση είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, που μπορεί να είναι μισάνοιχτη αγκαλιά σε διαφορετικά ακούσματα. Μου αρέσει πολύ περισσότερο ο χαρακτηρισμός ενός ανοιχτού μυαλού και μιας ψυχής ανοιχτής απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να τη συγκινήσει» τόνισε στην Αγορά.

- Οι Έλληνες τι είμαστε;

«Αγρίεψε η κουβέντα (σ.σ.: γέλια)! Άλλες φορές είμαστε υπέροχοι, άλλες είμαστε ευφυέστατοι, άλλες πανηλίθιοι και άλλες χείριστοι. Αν έχουμε μια ιδιαιτερότητα ως λαός, είναι ότι τα άκρα μας είναι πραγματικό άκρα. Οι Έλληνες είμαστε των άκρων. Το τερματίζουμε. Όταν είμαστε καλοί σε κάτι, είμαστε πολύ καλοί, στην αντίθετη περίπτωση το τερματίζουμε. Με την κρίση, αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα αιμάτωμα ψυχικό στο ακροατήριο και του παίρνει κάμποση ώρα να ξεθαρρέψει. Εμείς, πάντως, κάνουμε πάρτι, μια γιορτή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved