Ξένια Γκάλι: «Θα έρθω τότε στην Ελλάδα να κάνω παιδιά»
Showbiz

Ξένια Γκάλι: «Θα έρθω τότε στην Ελλάδα να κάνω παιδιά»

Αναγνωρίσιμη πλέον η Ξένια Γκάλι στο κοινό της dance κοινότητας του εξωτερικού, η ταλαντούχα μουσική παραγωγός φέτος έκανε το ντεμπούτο της και στην ελληνική τηλεόραση, ως καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά και της Ελένης Μενεγάκη.

«Ήταν τρομερά ευγενικός και καλός μαζί μου. Δεν έχω να πω κάτι κακό. Ούτε με έφερε σε δύσκολη θέση, ούτε τίποτα», λέει για την εμπειρία της στην ηλεκτρική πολυθρόνα της εκπομπής «Βράδυ» και προσθέτει: «Ηταν από τις πιο ευχάριστες τηλεοπτικές εμφανίσεις που έχω κάνει. Κύλησε πολύ άνετα και διασκεδαστικά, ακόμα και όταν εμφανίστηκε ο ‘‘Αγάπη μόνο’’, που έκανε ντου στην εκπομπή. Είχε πολλή πλάκα όταν την επομένη παράγγειλα καφέ και το παιδί που τον έφερε μου λέει στο τέλος: Να σου κάνω μια ερώτηση; Ο ‘‘Αγάπη μόνο’’ πώς είναι;».

Η συνέντευξη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Οπως άλλωστε και αυτή της Ελένης Μενεγάκη. Ηταν μεγάλη μου τιμή διότι την παρακολουθούσα από παιδί. Και μάλιστα με κατάφερε να μιλήσω πρώτη φορά για την προσωπική μου ζωή, η οποία βεβαίως είναι απολύτως βαρετή». Τι ακριβώς εννοεί όταν λέει «βαρετή»; «Εχω να κάνω κανονική, μακροχρόνια σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι συνθήκες της ζωής μου είναι τέτοιες που δεν μου το επιτρέπουν. Υπάρχουν στιγμές που το σκέφτομαι. Πρόσφατα μετά από ένα live κάποιος μού είπε μια κουβέντα που ήταν η πιο σωστή που έχω ακούσει σε όλη μου τη ζωή. Επειδή το συζητούσαμε όλο αυτό και του λέω ‘‘άστα, με την προσωπική μου ζωή δεν τα πάω και πολύ καλά’’, γυρίζει και μου λέει: ‘‘Θα μετανιώσεις για πάρα πολλές σχέσεις στη ζωή σου, αλλά για κανένα από τα τραγούδια που θα γράψεις’’. Και ισχύει. Αυτή είναι η φάση μου αυτή την περίοδο και εκεί είναι και η καρδιά μου: στη δουλειά, στη μουσική μου. Εχω ενέργεια. Τώρα είναι η στιγμή να το κάνω. Ισως σε δέκα χρόνια από τώρα να μην έχω την ίδια ενέργεια και να έρθει και η ώρα της προσωπικής ζωής. Θα έρθω τότε στην Ελλάδα να κάνω παιδιά, όπως είπα και στη Μενεγάκη. Εξάλλου, μπορεί το DJ κομμάτι να φύγει, αλλά πάντα θα μπορώ να γράφω τη μουσική μου. Ισως και για ταινίες πια», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved