Φίλιππος Πλιάτσικας: «Φοβάμαι αυτό που όλοι φοβούνται»
Showbiz

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Φοβάμαι αυτό που όλοι φοβούνται»

Τελικά, «οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» ή πέφτουν στην κόλαση;

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα αέναο ερώτημα που δεν μπορεί να απαντήσει κανείς. Κάπου θα παλεύουν μέσα σε αυτό το περίεργο μεσοδιάστημα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησα ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Ενα πλοίο για τον παράδεισο», που ουσιαστικά παρουσιάζει την αντίθετη εκδοχή από το «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο». Το τραγούδι μου κυκλοφορεί από μία γερμανική εταιρεία παραγωγής. Από την ίδια εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ευρωπαϊκές χώρες ο αγγλόφωνος δίσκος μου, που προς το παρόν δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, με τίτλο «Κey». Σε αυτόν τον δίσκο συμμετέχουν ο Ρούντολφ Σένκερ των Scorpions, η Νίνα Χάγκεν, η Λιζέτ Αλέα και άλλοι. Το «Ενα πλοίο για τον παράδεισο» λέει να μαζευτούμε όλοι οι φίλοι, να μπούμε σε ένα πλοίο που πάει στον παράδεισο, αλλά στο εισιτήριο γράφει ξεκάθαρα ότι η διαδρομή περνά από την κόλαση. Αρα, δεν μπορείς να τα έχεις όλα», λέει ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην Αγορά.


Με όλα αυτά που περνάμε οι Έλληνες, είμαστε κοντά στη λύτρωση.
«Μάλλον, εκτός αν είμαστε τόσο... βλαμμένοι που περάσαμε όλα αυτά και δεν πάμε εκεί. Αλλά δεν νομίζω να είμαστε τόσο...»


Ποιος είναι ο μεγαλύτερος του φό¬βος;
«Αγαπώ πολύ να βλέπω τα χρώματα κάθε ημέρα και φοβάμαι αυτό που όλοι φοβούνται, να μην μπορώ να χαίρομαι τα απλά καθημερινά πράγματα, να μην υπάρχει μαυρίλα στη ζωή μας», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved