Μαγγίρα: «Καμιά φορά ένιωθα ενοχές που έλειπα από το σπίτι επειδή μου έλεγε "μαμά, δεν σε βλέπω"»
Showbiz

Μαγγίρα: «Καμιά φορά ένιωθα ενοχές που έλειπα από το σπίτι επειδή μου έλεγε "μαμά, δεν σε βλέπω"»

Πέρασαν πέντε χρόνια από το διαζύγιο της από τον Alex Foster και η Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογείται στο People πως αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα της Λήδας, βάζοντας κατά κάποιον τρόπο σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή. Το παιδί, όμως, ήταν πάντα προτεραιότητα.

«Η δουλειά μου είναι απαιτητική και χρονοβόρα. Καμιά φορά ένιωθα ενοχές που έλειπα από το σπίτι επειδή μου έλεγε “μαμά, δεν σε βλέπω”. Αυτό που προσπαθούσα πάντα είναι να περνάμε μαζί ποιοτικό χρόνο, ώστε να καλύπτει το κενό. Πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει πως τα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής της, τα χρόνια που τα παιδιά δημιουργούν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, θα τη μεγαλώσω εγώ. Είχα αφήσει πολλά πράγματα τότε και είχαμε πάει με τη Λήδα μαζί στην Αμερική, προκειμένου να είμαστε μαζί με τον Alex, όπου ζούσε μόνιμα εκεί».

Η ζωή στην Αμερική από το 2002 έως και το 2006 δεν ήταν εύκολη. «Τα πράγματα ήταν δύσκολα, ειδικά οι ρυθμοί της ζωής στη Νέα Υόρκη. Ακόμα και το κλίμα είναι διαφορετικό. Όταν ζούσαμε εκεί, εγώ ήμουν η μαμά-νοικοκυρά. Έκανα ορισμένα μαθήματα stand–up και αγγλικών, αλλά ουσιαστικά δεν εργάστηκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved