Ηλίας Βρεττός: «Έχω απατήσει και είμαι σίγουρος πως το 95% των αντρών το έχουν κάνει»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Έχω απατήσει και είμαι σίγουρος πως το 95% των αντρών το έχουν κάνει»

Ο Ηλίας Βρεττός σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Προσπαθώ να είμαι πιστός. Έχω απατήσει και ίσως να με έχουν απατήσει». Ο ίδιος παραδέχεται πως η συγκεκριμένη δήλωση έφερε αρνητικές κριτικές.

«Μου επιτέθηκαν sites και εκπομπές, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε ανάγκη να το πω και ότι προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις. Σαν άντρας θέλησα απλώς να πω την αλήθεια. Έχω απατήσει και είμαι σίγουρος πως το 95% των αντρών το έχουν κάνει. Μου έχει επίσης συμβεί να καταλάβω πως με απατάει μια γυναίκα Αυτά τα πράγματα δεν είναι ωραία, αλλά όταν συμβαίνουν, σίγουρα φταίνε και οι δυο, που λέει και ο Πάριος».

Με το ίδιο πάθος που δίνεται στη δουλειά του, δίνεται και σε μια σχέση; «Όταν ερωτεύεσαι, πρέπει να ξεφεύγεις και να κάνεις πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα» λέει People.

Για χάρη ενός έρωτα έχει κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να βρεθεί για λίγες ώρες στο πλάι της αγαπημένης του. «Είμαι τρελός και κάνω τρελά πράγματα και μυστήρια δώρα. Σε μια γυναίκα θέλω να κάνω έρωτα και στο σώμα, αλλά και στο μυαλό της. Θέλω να εφευρίσκω πράγματα και να ιντρινκάρω τον τρόπο σκέψης της».

Από την άλλη, έχει ζήσει την απόρριψη και τη στενοχώρια ενός χωρισμού; «Έχω ζητήσει από γυναίκα να μου δώσει δεύτερη ευκαιρία. Αυτό, όμως, είναι κάτι που έχει συμβεί στις πρώτες μου σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια, ακόμα κι αν έχω πονέσει, το σεβασμό προς τον εαυτό μου δεν τον διαπραγματεύομαι για κανένα λόγο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved