Τα παρατράγουδα στη βάφτιση Κουρκούλη – Κελεκίδου! Γιατί έγιναν έξαλλοι οι φωτογράφοι;
Showbiz

Τα παρατράγουδα στη βάφτιση Κουρκούλη – Κελεκίδου! Γιατί έγιναν έξαλλοι οι φωτογράφοι;

Σε τρικούβερτο γλέντι εξελίχθηκε η βάφτιση της μικρής Ελπινίκης, της κόρης του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Οι γονείς είχαν φροντίσει έτσι ώστε τόσο οι ίδιοι όσο και οι καλεσμένοι τους να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ και να γλεντήσουν με την ψυχή τους. Τη Δευτέρα το απόγευμα, στα νότια προάστια, το ευτυχισμένο ζευγάρι βάπτισε τη δεκαοκτώ μηνών κορούλα τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση, στον χώρο δίπλα από το εκκλησάκι, όπου φυσικά έδωσαν το «παρών» λιγοστοί φίλοι και συγγενείς.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo οι φωτογράφοι έγιναν έξαλλοι.

Ο λόγος;
Τα μέτρα ασφαλείας που είχε ζητήσει το ζευγάρι, αφού δεν έχει συμπεριφερθεί αναλόγως στο παρελθόν. Μάλιστα στον γάμο τους είχαν επιτρέψει την είσοδο σε φωτορεπόρτερ και κάμερες. Τώρα όμως κατάφεραν να προκαλέσουν αντιδράσεις και να προκληθεί θερμό επεισόδιο. Έντονη ήταν η αντίδραση του φωτορεπόρτερ Νίκου Δρούγκα, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook καταγγέλλοντας δημόσια τους επώνυμους γονείς για απαράδεκτη συμπεριφορά, χαρακτηρίζοντας τους τραγικούς.

«Όταν δεν έχεις κάποιον ανάγκη, φαίνεται ο πραγματικός σου χαρακτήρας, λένε. Βάφτιση με μεγάλα μέτρα ασφαλείας και σκληρή πόρτα, ούτε καν για εισόδους στο προαύλιο του χώρου για το ζεύγος Κουρκούλη - Κελεκίδου. Μια κίνηση αψυχολόγητη, ένα μεγάλο φάουλ για το ζεύγος που στήριζαν σε όλες τους τις στιγμές τα ΜΜΕ και οι φωτορεπόρτερ. Όποιος ξεχνά είναι τραγικός. Οι φωτορεπόρτερ δεν είναι σκυλιά να τους πετάς έξω από την καγκελόπορτα, ούτε καλά παιδιά όταν τους χρησιμοποιείς για την προβολή σου και προώθηση της δουλειάς σου και κακά παιδιά όταν είναι να κάνουν αυτοί τη δουλειά τους. Εννοείται αποχώρησα για να κάνουν ανενόχλητοι το μυστήριο ο Μπραντ και η Αντζελίνα. Τραγικοί άνθρωποι σε θολές μέρες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved