Χριστίνα Αλούπη: Θα ντυθεί νύφη πριν γίνει μαμά!
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: Θα ντυθεί νύφη πριν γίνει μαμά!

Το πιο όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι της διανύει η Χριστίνα Αλούπη, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Μία είδηση που ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες, ειδικά με τον όμορφο τρόπο που επέλεξε η ίδια να το ανακοινώσει πριν από μερικές εβδομάδες. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της, στην οποία ήταν πλέον εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Όχι, δεν έφαγα πολύ... Είναι το θαύμα της δημιουργίας, μιας νέας ζωής», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, με την οποία η Χριστίνα αποκάλυπτε το γλυκό μυστικό που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πλέον ήταν έτοιμη να το αποκαλύψει και να μιλήσει ανοιχτά για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Κέφαλου. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες στο ελληνικό λόμπι των ΗΠΑ. Με τη Χριστίνα γνωρίστηκαν το 2013 μέσω κοινών φίλων και από τότε είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Τα περασμένα Χριστούγεννα η σχέση τους πέρασε μία σοβαρή κρίση, η οποία όμως, όπως αποδείχτηκε, δεν υπήρξε ικανή για να δώσει τέλος σε έναν μεγάλο έρωτα που θα έχει το πιο ευτυχισμένο τέλος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, η Χριστίνα θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Αυγούστου για διακοπές και ξεκούραση, περίοδο κατά την οποία θα ταξιδέψει κοντά της και ο αγαπημένος της ώστε να περάσουν λίγες ημέρες ηρεμίας. Στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν πλέον θα έχουν επιστρέψει και οι δύο στο Λος Άντζελες, θα κάνουν πολιτικό γάμο, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευτυχία τους. Στα σχέδια του ευτυχισμένου ζευγαριού είναι να κάνει και θρησκευτικό γάμο, τον οποίο θα συνδυάσει με τη βάφτιση του μωρού, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, τόσο η Χριστίνα όσο και ο Κωνσταντίνος θα απολαμβάνουν αυτή τη γλυκιά προσμονή της γέννησης του μωρού τους.
Η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα και συναντά αγαπημένα της πρόσωπα που της έχουν λείψει όλα αυτά τα χρόνια που ζει στο Λος Άντζελες. Πριν από μερικά βράδια, μάλιστα, επισκέφτηκε το bar-restaurant «Tier» στο Ψυχικό για να δειπνήσει, απολαμβάνοντας την παρέα καλών φίλων, ανάμεσά τους και ο pr man Νεκτάριος Σκαµνάκης. Φορώντας ένα μακρύ μπλε φόρεμα που αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Χριστίνα μιλούσε συνεχώς για το μωρό της που περιμένει με λαχτάρα να κρατήσει στην αγκαλιά της σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved