Γιάννης Κρητικός: Το ατύχημα που του δημιούργησε φοβίες
Showbiz

Γιάννης Κρητικός: Το ατύχημα που του δημιούργησε φοβίες

Ο Γιάννης Κρητικός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για τις φοβίες αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να φοβάται τον δρόμο με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές.

«Γενικά, δεν είμαι άνθρωπος με φοβίες, όμως από το 2Ο04 έχει αναπτυχθεί μέσα μου ένας φόβος κι αυτός είναι ο δρόμος που διανύουμε με αυτοκίνητα και μηχανές. Αφορμή γ ι' αυτό στάθηκε ένα σοβαρό ατύχημα που είχα το 2004, στο ξεκίνημα μου, όταν τραγουδούσα στην Πάτρα. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου και χωρίς να τρέχουμε, για να αποφύγουμε τη μετωπική, το αυτοκίνητο μας έκανε έξι-επτά τούμπες!

Όλο αυτό ήταν πολύ σοκαριστικό, ιδίως όταν μετά είδαμε το αυτοκίνητο, το οποίο είχε γίνει... φυσαρμόνικα! Συνειδητοποίησα τότε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον δρόμο, όχι μόνο γ ία μας, αλλά και για τους υπόλοιπους», αποκαλύπτει στη Freddo ενώ μιλά για μια από τις αγαπημένες του καθημερινές συνήθειες.

«Αγαπημένη μου συνήθεια είναι το καθημερινό τηλεφώνημα στους γονείς μου στην Κρήτη, να τους ακούσω και να με ακούσουν κι εκείνοι. Νιώθω τύψεις γιατί δεν τους βλέπω όσο θα ήθελα και κάθε φορά που πηγαίνω στην Κρήτη τους βρίσκω λίγο μεγαλύτερους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved