Ευρυδίκη: «Ο γιος μου το μόνο που θέλει είναι να είμαι ευτυχισμένη»
Showbiz

Ευρυδίκη: «Ο γιος μου το μόνο που θέλει είναι να είμαι ευτυχισμένη»

Για τη σχέση με το γιο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευρυδίκη.

Βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο ο γιος σου, Άγγελος;
«Όχι, τώρα είναι εδώ, μαζί μας, έχει επιστρέψει και θα αποφασίσει ο ίδιος πώς θα συνεχίσει. Ξεκίνησε να κάνει αυτό που επέλεξε, τώρα είναι διακοπές και από το Σεπτέμβριο θα δούμε αν θα μείνει εδώ ή θα κάνει κάτι στο Λονδίνο. Για να είμαι ειλικρινής, θα τον ήθελα κοντά μου»


Τα συζητάτε όλα; «Έχει άποψη, τη σέβομαι και είναι πάρα πολλές οι φορές που ζητάω τη γνώμη του για οτιδήποτε με απασχολεί στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μου. Ευτυχώς, δεν υπάρχει κόντρα. Βλέποντας πώς έχει μεγαλώσει ο γιος μου και πώς εξελίχθηκε η σχέση μας, νομίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αναλύει τα πράγματα με τη δική του λογική, αλλά είναι πολύ κοντά στον τρόπο που σκέφτομαι κι εγώ, συμπίπτουν οι απόψεις μας. Βάζω πάνω απ' όλα τη δική του ευτυχία, όπως και ο Άγγελος για μένα, γι' αυτό δεν διαφωνούμε»


Κάνει κριτική ο γιος σου για τις προσωπικές σχέσεις σου, τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, που πέρασες μέσα από δύο γάμους και δύο χωρισμούς;
«Δεν κάνει κριτική, ούτε ρωτάει το πώς και για γιατί, το μόνο που θέλει είναι να είμαι ευτυχισμένη. Αν με στεναχωρεί κάτι, μου λέει να το αλλάξω στη ζωή μου, να κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενη και ότι με κάνει χαρούμενη πρέπει να το κρατάω στη ζωή μου», εξομολογείται η τραγουδίστρια στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved