Παύλος Κοντογιαννίδης: «Έχω να κάνω 30 χρόνια διακοπές»
Showbiz

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Έχω να κάνω 30 χρόνια διακοπές»

Για έναν καλλιτέχνη, όπως ισχυρίζεται η πλειοψηφία, διακοπές είναι η δου¬λειά του, τόσο όμορφα αισθάνεται με αυτήν. Ισχύει το ίδιο και για τον Παύλο Κοντογιαννίδη;

«Έχω να κάνω 30 χρόνια διακοπές. Μια φορά πήγα, και μάλιστα δεν επιτρεπόταν να κάνω διακοπές, γιατί είχαν ανακοινωθεί τα γυρίσματα από το σίριαλ «Τύχη βουνό». Τους είπα ότι θα πάω στο Λος Άντζελες για κάστινγκ και πήγα κι έκατσα μια εβδομάδα στη Χαλκιδική. Ήμουν τόσο τυχερός που τη μισή εβδομάδα έβρεχε καταρρακτωδώς. Δεν μου λείπουν οι διακοπές, από τη στιγμή που περνάω ακόμα καλά στο χώρο της δουλειάς. Η συνεχής επανάληψη στο χώρο δουλειάς, κάτω από τις ίδιες συνθήκες, επιφέρει τη φθορά μέσω της εργασίας.

Δεν αλλοτριωθήκαμε με την έννοια ότι αυτή η δουλειά είναι μια χαρά, μια δημιουργία. Δουλεύω δύο σεζόν σερί, μπορεί και να κάτσω την επόμενη σεζόν, δεν έχω πρόβλημα, δεν προγραμματίζω ποτέ. Άμα κάτσω, θα μου βγει κάτι άλλο την ώρα που θα κάθομαι. Έχω γράψει 10 τραγούδια και μπορεί να τα κάνω πράξη, να τραγουδηθούν. Κάτσε να βγάλουμε τον καύσωνα και μετά βλέπουμε...», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved