Ισαβέλλα Βλασιάδου: Πήγε να ψωνίσει έναν καναπέ και τελικά...
Showbiz

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Πήγε να ψωνίσει έναν καναπέ και τελικά...

Η ιστορία έρωτα της Ισαβέλλας Βλασιάδου και του συζύγου της, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι... καρμική.

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου αγαπήθηκε πολύ από το κοινό την εποχή που εμφανιζόταν στο πλευρό του Βλάσση Μπονάτσου ως η «Μπονάτσα», που διεκδικούσε την εκπομπή του.

Έπειτα από πληθώρα ελληνικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, αποφάσισε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Σύμφωνα με την Espresso, δουλεύει στην επιχείρηση με έπιπλα του συζύγου της Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη.

Μπορεί η ηθοποιός να απέχει από την τηλεόραση από δική της επιλογή, γιατί είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της, όμως φέτος το όνομά της ακούγεται έντονα για δυναμική επιστροφή. Θα τη δούμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, σε μια κωμική σειρά που θα γυριστεί στην Κύπρο και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα προσωπικά της στάθηκε τυχερή. Ο έρωτάς της με τον Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, που κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, διασώθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας, όπως επιθυμούσαν και οι δύο. Άλλωστε, ο σύζυγός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι πολύ χαμηλού profile.

Η γνωριμία τους ήταν καρμική. Συναντήθηκαν στο επιπλάδικό του, όπου εκείνη πήγε ως πελάτισσα για να αγοράσει έναν καναπέ, και έδεσαν από το πρώτο λεπτό.

Ο 15χρονος γιος της, όπως λέει η Ισαβέλλα, έχει κλίση στα Μαθηματικά και στις θετικές επιστήμες, αλλά, αν ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά της, θα τον στήριζε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved