Νίκος Αναδιώτης: «Περιμένουμε το μωρό μας με μεγάλη ανυπομονησία»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Περιμένουμε το μωρό μας με μεγάλη ανυπομονησία»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγο καιρό ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου, αφού βρίσκονται στην πιο γλυκιά αναμονή της ζωής τους, περιμένοντας τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους. Η Βασιλική διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι -συνεπές στη... γλυκιά ομερτά του πρώτου τριμήνου- απέφευγε μέχρι τώρα να μιλά δημόσια γι’ αυτό.

«Το μωρό θα γεννηθεί λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!», παραδέχεται ωστόσο ο ευτυχής ηθοποιός στη Real, που μαζί με τη σύζυγό του έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν σχέδια ως τετραμελής πλέον οικογένεια. Όνειρό τους, άλλωστε, ήταν ανέκαθεν η δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας, αφού τόσο ο Νίκος όσο και η Βασιλική αγαπούν πολύ τα παιδιά και μοιράζονται την πεποίθηση ότι σ’ αυτά στηρίζεται η ευτυχία. «Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό γιατί η γυναίκα μου πρέπει να προσέχει πολύ. Δεν πρέπει να κάθεται στον ήλιο και οφείλει να φροντίζει τον εαυτό της. Εγώ θέλω μόνο να είναι καλά και δεν με ενδιαφέρει αν κάνουμε λιγότερες διακοπές...», εξηγεί ο ηθοποιός.
Οι δυο τους πρόσφατα έκαναν μια μίνι εξόρμηση στην περιοχή Χινίτσα στο Πόρτο Χέλι. Ο Νίκος ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και η Βασιλική τον συνόδευσε, παρά την κατάστασή της. Η άψογη σιλουέτα της δεν μαρτυρούσε ακόμη την εγκυμοσύνη, αφού, όπως και την πρώτη φορά, έχει πάρει μόλις ελάχιστα κιλά. Το ζευγάρι δεν έπαψε στιγμή να επικοινωνεί με τον 2,5 ετών πρωτότοκο γιο του κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Πόρτο Χέλι. Ο μικρός Σπύρος έχει γεμίσει και τους δύο με πρωτόγνωρα συναισθήματα, ενώ ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους αναμένεται να σημάνει διπλή χαρά και ευτυχία. Οσο για το φύλο του τέταρτου μέλους της οικογένειας; «Δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι αγόρι ή κορίτσι, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας», δηλώνει ο Ν. Αναδιώτης και καταλήγει: «Έχω πολλούς λόγους να θέλω να είναι αγόρι και άλλους τόσους να θέλω να είναι κορίτσι. Μας έχει κάνει όμως ούτως ή άλλως ευτυχισμένους ο ερχομός του δεύτερου παιδιού μας!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved