Κλέλια Ανδριολάτου: Τα απειλητικά μηνύματα και η αντίδρασή της
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα απειλητικά μηνύματα και η αντίδρασή της

 «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου» δηλώνει η Κλέλια Ανδριολάτου. Η αντίθετη άποψη λέει πως ο κόσμος θέλει να γνωρίζει κάποια πράγματα για τη ζωή των αγαπημένων του προσώπων.

«Αυτό που λες μπορεί να ισχύει, όμως μετά δημιουργείται μια οικειότητα που δεν είναι καλό να υπάρχει. Μερίδα του κόσμου που μας βλέπει κάποιες φορές ταυτίζεται πολύ με τους ρόλους. Εχω βρεθεί σε δύσκολη θέση πολλές φορές. Ναι, κάποιοι μας αγαπούν, άλλοι όμως μας στέλνουν απειλητικά μηνύματα και μας επιτίθενται όταν μας συναντούν στον δρόμο» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τι απειλητικά μηνύματα δέχθηκες; Μέσω των social media;

«Και από κοντά. Με πλησίασαν σε ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα και άρχισαν να μου επιτίθενται λεκτικά και να μου ζητούν τον λόγο γιατί έκανα σχέση με τον παντρεμένο (Νεκτάριος). Τους είπα: «Είστε με τα καλά σας; Μπερδεύεστε με τον ρόλο; Προσέξτε πώς μου μιλάτε». Έλαβα άλλη φορά απειλητικό μήνυμα «πρόσεξε πού μένεις γιατί θα έρθω να σε βρω». Άλλοι συνάδελφοι απαντούν. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ. Επίσης, μου έχουν στείλει και πρόστυχα πράγματα.»

-Σχέση έχεις αυτή την περίοδο;

«Ναι.»

-Πώς διαχειρίζεται ο σύντροφός σου τη δική σου έκθεση στη δημοσιότητα; Ζηλεύει;

«Οχι. Εάν κάποιος νοιάζεται και σ’ αγαπάει, σ’ αγαπάει γι’ αυτό που είσαι και γι’ αυτό που κάνεις.»

-Με συνάδελφο θα έκανες σχέση;

«Αν εννοείς ηθοποιό, ναι.»

-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σε γοητεύουν σε έναν άντρα;

«Μου αρέσει να θαυμάζω τον άλλο, να είναι δημιουργικός, να με φροντίζει. Δεν μου αρέσει να είναι τεμπέλης, να μην έχει στόχους στη ζωή του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved