Ελένη Πετρουλάκη: «Δεν έχω νταντάδες, ούτε βοήθεια »
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: «Δεν έχω νταντάδες, ούτε βοήθεια »

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι παντρεμένη με… παιδιά. Πώς είναι η ζωή με τέσσερα κορίτσια στο σπίτι;

«Ένας χαμός, ένα σπίτι γεμάτο ζωή, φωνές, κλάμα» τόνισε στην Αγορά.

-Ήθελες πολλά παιδιά

«Είχα σκεφτεί ότι θέλω να κάνω πολλά παιδιά, αλλά έλεγα σιγά μη γίνει. Μικρή, στα 7 μου, μάζευα τα παιδιά της γειτονιάς, στα οποία έκανα γυμναστική, γιατί είχα τρέλα να κάνω αυτό που έκανα και στην πορεία μου.»

-Σου λείπει το κοπέλι; Λείπει ένα αγόρι από τον Ιλια;

«Θα θέλαμε και ένα αγόρι ανάμεσα στα κορίτσια, όχι όμως με τη νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Απλά να έχω και μια εικόνα του αντίθετου φύλου. Ειλικρινά σου μιλάω, είμαι τόσο γεμάτη και χαρούμενη που έχω τέσσερα υγιέστατα παιδιά, κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ τον θεό κάθε ημέρα.»

-Είσαι μητέρα πλήρους απασχόλησης;

«Βέβαια, δουλεύω τις ώρες που τα παιδιά είναι στο σχολείο. Μόλις επιστρέψουν, εγώ βρίσκομαι σπίτι για να διαβάσουμε μαζί και να πάμε στην προπόνηση τους στον στίβο. Ευτυχώς που έχω την αδελφή του μπαμπά μου, τη θεία μου, στο σπί¬τι και με βοηθά, αλλά όλα περνούν από το χέρι μου. Δεν είναι εύκολο, γιατί -μετά τη δουλειά- πρέπει να έχεις ενέργεια και για τα παιδιά.»

-Θα ήθελες να ακολουθήσουν την πορεία σου;

«Δεν μπορείς σε παιδιά 9 και 11 χρόνων να τους επιβάλλεις να ασχολούνται με ένα άθλημα, αν δεν το θέλουν τα ίδια. Εχω καταφέρει να βάλω τις κόρες μου στα αθλήματα, όχι για να γίνουν πρωταθλήτριες, αλλά για να γίνει τρόπος ζωής τους. Στη μεγάλη μου κόρη λέω ότι το επάγγελμα της γυμνάστριας δεν έχει μέλλον, πλέον, στην Ελλάδα. Την κατευθύνω να κάνει αθλητισμό μέχρι τα 18 και μετά να πάει στο πανεπιστήμιο σε μια σχολή και να σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό.»

-Ποια κόρη σου έχει πάρα στοιχεία του χαρακτήρα σου και ποια του Ιλια;

«Η μεγάλη και οι δίδυμες είναι πιο βόρειες, Σερβία μεριά (σ.σ.: γέλια). Η μικρή μου, η Ηλιάννα, έχει αυτό που λέμε κρητικό ταμπεραμέντο.»

- Με την κρίση, σκεφτήκατε με τον Ιλια να φύγετε με τα παιδιά στο εξωτερικό;

«Κάποια στιγμή στεφτήκαμε να μετακομίσουμε στη Σερβία. Μόλις, όμως, ξεκίνησαν τα παιδιά σχολείο, είδαμε πόσο δύσκολο είναι να φύγεις σε μια άλλη χώρα όταν έχεις παιδιά. Τότε είπα: «Οχι, θα μείνουμε να το παλέψουμε εδώ». Στον Ιλια αρέσει πολύ η Ελλάδα, είναι πλέον το σπίτι του. Ο κόσμος πιστεύει ότι οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση έχουν καλύψει τα προς το ζην και δεν είναι έτσι απλά τυχαίνει να κάνουμε μια δουλειά με παραπάνω έκθεση στα media. Είμαι μια εργαζόμενη μάνα με τέσσερα παιδιά. Το ότι βγαίνω στην τηλεόραση και τα περιοδικά, επειδή χρειάζομαι τα Media για να διαφημίσω τη δουλειά μου, δεν σημαίνει ότι έχω πίσω μου νταντάδες και βοήθεια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved