Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν είμαι τέτοιος τύπος…»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν είμαι τέτοιος τύπος…»

Στην προσωπική του ζωή ο Γιώργος Σαμπάνης δεν κρύβεται αλλά είναι χαμηλών τόνων. Ενοχλείται από τα δημοσιεύματα για εκείνον και την σχέση του με την Άννα Πρέλεβιτς;

«Στην αρχή τα αντιμετώπιζα αμήχανα. Τώρα δεν τα κοιτάω. Όταν πηγαίνουμε με την Άννα να δούμε έναν καλλιτέχνη, είναι λογικό να έχει φωτογράφους στο μαγαζί. Από την άλλη, τις τέσσερις φορές τον χρόνο που βγαίνω έξω, δεν θα πάω μόνος μου αφού είμαι σε σχέση. Θέλω να βγω με την κοπέλα μου, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω μόνος μου στα μπουζούκια. Να κάνω τι;» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Να βγεις με αντροπαρέα;

«Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Εχω καταφέρει να είμαστε μια παρέα όλοι, οι φίλοι μου και η Αννα. Εκείνες τις φορές που θα πάω, δεν είμαι αγενής με τους φωτογράφους γιατί είναι η δουλειά τους. Κοίτα, δεν κάνω σχέση απλώς για να κάνω. Εχω σχέση με την Αννα. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω και μόνος γιατί το έχω κάνει για δύο χρόνια στο παρελθόν. Βρήκα, όμως, την Αννα με την οποία αξίζει να κάνω σχέση.»

- Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

« Ο γάμος συνδέεται περισσότερο με την απόκτηση ενός παιδιού, κάτι που δεν το προγραμματίζεις. Το παιδί είναι επιλογή της γυναίκας γιατί εκείνη ασχολείται κυρίως. Οταν μια γυναίκα είναι συναισθηματικά ώριμη, είναι τιμή σου να σου πει ότι σε έχει επιλέξει για πατέρα του παιδιού της. Και αν την αγαπάς τότε, εφόσον μπορείς, κάνεις ένα παιδί μαζί της. Θέλω να κάνω παιδιά γιατί μου αρέσουν πολύ. Είμαι άνθρωπος της ευθύνης, οπότε νομίζω ότι θα είμαι καλός πατέρας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved