Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μόλις αυτή τη χρονιά βρήκα τις ισορροπίες με τα κορίτσια»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μόλις αυτή τη χρονιά βρήκα τις ισορροπίες με τα κορίτσια»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις γυναίκες που ευχαριστιούνται το φαγητό, σε σημείο που δεν θα αισθανθεί τύψεις να βγει στον αέρα της εκπομπής με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα. Τι λέει για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και την ήθελαν έγκυο;

«Δεν έχω αρνηθεί πως κάποια στιγμή θα ήθελα να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά μας, αν μας ευλογήσει ο Θεός. Ίσως και για αυτόν ακριβώς το λόγο μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι είμαι έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα έχω πάρει δύο κιλά! Η αλήθεια όμως είναι πως μόλις αυτή τη χρονιά βρήκα τις ισορροπίες με τα κορίτσια. Έχουν τόσο μικρή διαφορά (η Νάγια είναι 3 ετών και η Μαίρη 2), που ήταν σαν να μεγάλωνα δίδυμα. Πλέον η μεγάλη μου κόρη ορισμένα πράγματα μπορεί να τα κάνει μόνη της και σιγά σιγά ξεκινάει μια όμορφη επικοινωνία ανάμεσα τους.

Ύστερα από δύο εγκυμοσύνες που ήρθαν τόσο γρήγορα, ήθελα να καταλαγιάσουν οι ορμόνες μου, να χαλαρώσω και να απολαύσω το μεγάλωμα των κοριτσιών. Τώρα απολαμβάνω τη μητρότητα. Βλέπω τα κορίτσια μου να μεγαλώνουν, να παίξουν, να κάνουμε πράγματα μαζί και να γίνονται μικρά ανθρωπάκια, που δείχνουν την προσωπικότητα τους και εκφράζουν αυτό που θέλουν», εξομολογείται η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved