Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Θέμης πολλές φορές με παροτρύνει να ρισκάρω, ενώ εγώ είμαι πιο επιφυλακτική
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Θέμης πολλές φορές με παροτρύνει να ρισκάρω, ενώ εγώ είμαι πιο επιφυλακτική

Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. 

«Υπήρξε φλερτ με την πρώτη ματιά. Μετά συναντηθήκαμε τυχαία ακόμα μία φορά και ακολούθησε το πρώτο μας ραντεβού. Όταν βγήκαμε, μου άρεσε πάρα πολύ, διότι βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέροντα όλα όσα συζητήσαμε. Μάλιστα, θυμάμαι πως είχαμε βγει από τις 9.00 το βράδυ και είχε πάει 2.00 μετά τα μεσάνυχτα χωρίς καν να το καταλάβω. Δεν σταματήσαμε να μιλάμε».

Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα «Ήμουν σε μια ηλικία που είχα ζήσει πράγματα και ήξερα τι ήθελα από ένα σύντροφο. Ήμουν κατασταλαγμένη. Γι’ αυτό όλα μεταξύ μας κύλησαν πολύ γρήγορα, αλλά συνάμα πολύ φυσιολογικά και ομαλά. Στους έξι μήνες που ήμασταν μαζί, μου έκανε πρόταση γάμου και άφησα το σπίτι που είχα νοικιάσει για να μείνω μόνη μου.

Μάλιστα, ενώ είχα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, δεν έμεινα ούτε δέκα μήνες, καθώς μετακόμισα στο σπίτι του Θέμη» αποκαλύπτει στo People. Το ζευγάρι μοιράζεται τα πάντα, ενώ η Σταματίνα πάντα ζητάει τη γνώμη του Θέμη όσον αφορά τα επαγγελματικά της. «Επειδή δεν βρίσκεται στο χώρο, έχει πιο καθαρή ματιά. Εξάλλου είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει καλά αντανακλαστικά και όποτε συζητήσουμε για τη δουλειά, μου παραθέτει ισχυρά επιχειρήματα και τις περισσότερες φορές ακολουθώ τη συμβουλή του. Βέβαια ο Θέμης πολλές φορές με παροτρύνει να ρισκάρω, ενώ εγώ είμαι πιο επιφυλακτική» παραδέχεται μιλώντας στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved