Γιώργος Μουκίδης: Στον εισαγγελέα για την επιμέλεια των παιδιών του
Showbiz

Γιώργος Μουκίδης: Στον εισαγγελέα για την επιμέλεια των παιδιών του

Έξι χρόνια σε διάσταση και τέσσερα με διαζύγιο και η διαμάχη του δημιουργού των επιτυχιών Γιώργου Μουκίδη με την πρώην σύζυγο του, Μαρία Κρητικού, δεν λέει να κοπάσει.

Το 8χρονο αγοράκι και το 9χρονο κοριτσάκι τους βρίσκονται πάλι στο επίκεντρο της διαμάχης, αυτή τη φορά γιατί, όπως υποστηρίζει ο δημιουργός, άργησε δυο ώρες να τα επιστρέψει στη μητέρα τους. Με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Γιώργος Μουκίδης, εμφανώς εκνευρισμένος, ρίχνει τα βέλη του στην πρώην σύζυγο του και την οικογένεια της.

Ο Γιώργος Μουκίδης υποστηρίζει ότι από το 2010, όταν και οι δρόμοι τους με τη Μαρία Κρητικού χώρισαν, έως το 2012, που βγήκε το διαζύγιο, και μέχρι σήμερα έχει πληρώσει με αποδείξεις, που έχει κρατήσει, 77.000 ευρώ σε μετρητά στην πρώην σύζυγο του, ενώ άλλα 26.000 ευρώ έχουν βγει από το πορτοφόλι του για οικοσκευές και αγορά αντικειμένων που αφορούσαν το σπίτι των παιδιών του.

«Το δικαστήριο επιδίκασε 1.500 ευρώ ως διατροφή για τα δυο παιδιά, έως τότε είχα πληρώσει ένα σκασμό χρήματα για κατασχέσεις και ανοίγματα της Κρητικού. Τους τελευταίους μήνες που γύρισα από τη Σουηδία δεν της έδωσα χρήματα, γιατί κατάλαβα ότι τα χρήματα τα κρατά για δική της χρήση και όχι για τα παιδιά. Η Μαρία Κρητικού ασκεί πλημμελώς την επιμέλεια των παιδιών μου και συνεχώς τα παρατάει δεξιά κι αριστερά», δηλώνει ο δημιουργός στην εφημερίδα Freddo.

Πληροφορίες από τον κύκλο της Μαρίας Κρητικού αναφέρουν ότι η πρώην σύζυγος του δημιουργού είχε ανησυχήσει για τα παιδιά, γιατί δεν γνώριζε την ακριβή διεύθυνση διαμονής του πρώην συζύγου της και εκείνος δεν σήκωνε το κινητό του, χωρίς να καλεί πίσω στις αναπάντητες κλήσεις που είχε, την ώρα που τα παιδιά μιλούσαν για νέα σύντροφο του πατέρα τους.

Αυτό την έκανε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και από εκεί ο διοικητής κάλεσε τον Μουκίδη και τον πληροφόρησε ότι εάν δεν επιστρέψει τα παιδιά, θα τον συλλάβει. Ο Γιώργος Μουκίδης βρισκόταν στη Σαρωνίδα για μπάνιο με τα παιδιά. Μετά το τηλεφώνηματα του διοικητή, πήρε τα παιδιά και τα επέστρεψε καθυστερημένα στο σπίτι, Ο δημιουργός απαντά κοφτά στο ερώτημα για την αργοπορία, την «κρυφή» οικία διαμονής και τη νέα σύντροφό του:

«Ήμασταν για μπάνιο με τα παιδιά και πέρναγαν πολύ καλά. Συζώ σε γνωστή διεύθυνση με τη ραδιοφωνική παραγωγό του “Music 89.2” Άντζυ Καραγιάννη, με την οποία είμαστε αρραβωνιασμένοι και θα παντρευτούμε στις 11 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά μου τη λατρεύουν και περνάνε πολύ καλά μαζί της. Έχω ζητήσει ήδη από τη μητέρα τους να έρθουν να ζήσουν μαζί μας, πράγμα που αυτή δεν αντέχει, ενώ αφήνει τα παιδιά σε καθημερινή βάση δεξιά κι αριστερά».

Ο δημιουργός των επιτυχιών έχει αποφασίσει να επισκεφθεί τον εισαγγελέα και να ζητήσει την παρέμβαση της κοινωνικής υπηρεσίας. Όπως είπε ο δικηγόρος του στην εφημερίδα Freddo, τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνονται τα πάντα και έχουν ολοκληρωμένη γνώμη. Μπορεί λοιπόν ο πελάτης του να ζητήσει από τον εισαγγελέα να διατάξει την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Λαυρίου να εξετάσει τα παιδιά και μετά να βγάλει πόρισμα για τη θέληση των παιδιών, το οποίο θα επιστρέψει στον εισαγγελέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved