Ανδρέας Λέοντας: «Δεν έχω ιδέα για τους ψήφους»
Showbiz

Ανδρέας Λέοντας: «Δεν έχω ιδέα για τους ψήφους»

Φαίνεται τελικά να υπάρχει μια παράδοση με την Κύπρο και τους νικητές των σόου ταλέντων μιας και ο νικητής του X-Factor είναι ο Ανδρέας Λέοντας. Τι γίνεται;

«Εγώ δεν έχω ιδέα να σου πω για τους ψήφους, αλλά ευχαριστώ Ελλάδα και Κύπρο που με ψήφι­σαν! Σχετικά με την Κύπρο, ξέρω ότι υπήρχαν κι άλλα παιδιά που υποστήριζαν κι άλλους διαγωνι­ζόμενους από το παιχνίδι κι όχι μόνο εμένα επειδή ήμουν από την Κύπρο. Αλλά θέλω να ευχαριστή­σω μέσα από την καρδιά μου Ελλάδα και Κύπρο» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.

-Είσαι μόλις 20 χρόνων, ε'χεις ήδη ένα συμβό­λαιο με δισκογραφική, ποια είναι τα σχέδια σου;

«Ο στόχος μου είναι να έχω τα δικά μου κομμάτια, θέλω να μη με ξεχάσει ο κόσμος. Αν και μικρός, θέλω να κρατηθώ σε αυτό το χώρο της μουσικής και ξαναλέω να μη με ξεχάσει ο κόσμος, όπως πολλούς που μόλις πήγαν να κάνουν κάτι αμέσως τους φάγανε.»

-Είπες «δικά σου κομμάτια», θα ήθελες τα τρα­γούδια που θα ερμηνεύσεις να είναι σε δικούς σου στίχους και μουσική;

«Όχι, θα ήθελα να συνεχίσω όπως αρχίζω και τώ­ρα. Το πρώτο μου κομμάτι που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες είναι του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη. Είναι και θα είναι τιμή μου αυ­τοί οι δημιουργοί να δώσουν κομμάτια σε εμένα.”

-Τα σχέδια σου για το καλοκαίρι;

«Ξεκινάμε την περιοδεία με τα παιδιά, θα κάνω και. τις δικές μου συναυλίες μόνος μου όταν τελειώσει η περιοδεία και μετά, με το καλό, αν έρθει κάποια καλή πρότα­ση, από το χειμώνα να είμαστε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις.»

-Πώς ένιωθες όταν άκουγες ένα αρνη­τικό σχόλιο;

«Στην αρχή όταν διάβαζα όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν το κρύ­βω ότι στενοχωριόμουν πολύ και υπήρξε και φάση που με πήρε κι από κάτω. Απλά στη συνέχεια σ/ίέφτηκα ότι αυτό που ήρθα να κάνω ήρθα να το κάνω για ε μένα, ούτε για αυτούς που γράφουν αρνητικά ούτε και για εκείνους που γράφουν θετικά. Το κάνω για εμένα και είναι δεδομένο πως σε ό,τι κι αν κάνεις θα υπάρξουν και τα καλά και τα κακά σχόλια. Όχι μόνο στη μουσική αλλά σε οποιαδήποτε δουλειά δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους και γι' αυτό κοιτάζω μόνο μπροστά, δεν βλέπω ποτέ πίσω.»

-Για ποιο λόγο επέλεξες το τελευταίο κομμάτι στο σόου να είναι του ίδιου καλλιτέχνη που ήταν και το πρώτο; Επειδή όπως ξεκίνησα ήθελα να τελειώσει όλο αυτό. Σαν ένας κύκλος δηλαδή;

«Ναι, να κλείσει αυτός ο κύκλος.»

- Οι δικοί σου άνθρωποι τι σου είπαν;

«Οι δικοί μου οι άνθρωποι με υποστηρίζουν από την αρχή, η χαρά τους «δεν υπάρχει!» και με στη­ρίζουν από μικρό και ακόμα με βοηθάνε. Ήταν μαζί μου στην Ελλάδα και με στήριζαν.»

-Η υποδοχή στην Κύπρο;

«(γέλιο) Με περίμεναν με πανό στο αεροδρόμιο! Ήταν όλοι εκεί στο αεροδρόμιο, μια χαρά!»

-Πώς νιώθεις με όλες αυτές τις εκδηλώσεις θαυμασμού;

«Είναι πάρα πολύ όμορφο, δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει αυτό το πράγμα, αλλά είναι απίστευτο, το ζούμε όσο μπορούμε και προχωράμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved