Χριστίνα Τσάφου: «Έχω μείνει άνεργη 3 σεζόν!»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Έχω μείνει άνεργη 3 σεζόν!»

Πολλοί ηθοποιοί αναγνωρίζονται από τον κόσμο με την ιδιότητα τους και όχι με το όνομα τους. Ισχύει αυτό και στην περίπτωση της Χριστίνας Τσάφου;

«Τα τελευταία χρόνια μου λένε το όνομα μου, αλλά δεν ήταν το ζητούμενο μου. Μου αρέσει να με δει κάποιος και ας μην ξέρει το όνομα μου, αλλά να μου πει ότι του άρεσε πολύ αυτό που έκανα. Έχει τύχει να με πούνε με όνομα άλλου ρόλου, που δεν τον έχω κάνει εγώ. Τον τελευταίο καιρό έχει τύχει πολλές φορές να μου πουν: «Εσείς που παίζεται στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τα πράγματα ήρθαν εύκολα για σένα;

«Με πολλή δουλειά και κόπο, δεν ήρθαν εύκολα. Τώρα μπορεί να χτυπήσει πιο εύκολα το τηλέφωνο μου και να έχω δουλειά, να μη μένω άνεργη 2 και 3 σεζόν. Έχω μείνει άνεργη 3 σεζόν, τη μία την έχασα από λάθος, δεν πήρα έγκαιρα το μήνυμα στον τηλεφωνητή τότε. Ήμουν πολλά χρόνια στο θέατρο Τέχνης και δεν ήξερα τίποτα άλλο. Όταν δεν ήμουν πια εκεί, έπρεπε να κάνω μια άλλη αρχή. Πήγαινα σε οντισιόν και το ένα έφερε το άλλο.»

-Παρότρυνες το γιο σου να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

«Ποτέ. Τον είχα ρωτήσει μήπως το επιθυμεί, γιατί πολλά παιδιά ηθοποιών το θέλουν, αλλά δεν το εκδηλώνουν γρήγορα, φοβούνται ότι θα τους πουν όλοι «επειδή είναι η μάνα ή ο πατέρας σου;». Ο γιος μου έλεγε: «Όχι, δεν θέλω να τραβήξω αυτά που τραβάς εσύ», γιατί έβλεπε τι τράβαγα και μου έλεγε ότι δε θα το άντεχε. Ένα βράδυ μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Ως μάνα, είναι πολύ δύσκολο να του πω αν «το 'χει», θα το πουν άλλοι.»

-Ονειρεύεσαι να παίξετε μαζί;

«Προς το παρόν δεν το θέλει εκείνος, τον καταλαβαίνω. Καλύτερα να είμαστε μακριά, έτσι το βλέπουμε, εκείνος πιο πολύ κι εγώ το σέβομαι. Όχι ότι έχουμε ιη δυνατότητα να επιλέξουμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved