Αποκάλυψη Μεταξόπουλου για ηθοποιό: «Σηκωνόταν μεθυσμένος, τον βοηθούσα να βάλει το παντελόνι του»
Showbiz

Αποκάλυψη Μεταξόπουλου για ηθοποιό: «Σηκωνόταν μεθυσμένος, τον βοηθούσα να βάλει το παντελόνι του»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος αποκάλυψε τον εθισμό στο αλκοόλ γνωστού πρωταγωνιστή.

Έχετε βιώσει απόρριψη από γυναίκα

Η απόρριψη είναι φυσιολογικό πράγμα. Αν δεν εμπνέεις το άλλο φύλο, ό,τι και να κάνεις, σε απορρίπτει. Έχω ρίξει κι εγώ χυλόπιτα. Ακόμα και ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, που η ταινία για τη ζωή του ήταν η αιτία που έγινα χορευτής, ακόμα κι αυτός, που τον έβλεπαν οι γυναίκες το δρόμο και λιποθυμούσαν, θα είχε νιώσει απόρριψη.

Υπήρξατε πάντα πιστοί στις σχέσεις σας;

Ναι, ήμουν πάντα πιστός και ερωτευμένος. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, δεν ζω, δεν μπορώ να ζήσω. Αυτό μου το έμαθε η Λίντα Άλμα.

Είχατε δηλώσει για τη Λίντα Άλμα ότι σας είχε απορρίψει ερωτικά.

Ναι, αλλά πώς με απέρριψε... Μου έδωσε «πάσα» ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Στις πρόβες χορεύαμε μαζί, την έπαιρνα αγκαλιά, τη σήκωνα, τη γύριζα... ήταν ερωτικό ντουέτο. Η Λίντα ήταν μία θεά, κορμί, ομορφιά, βεντέτα. Τρελάθηκα, μου άρεσε ως γυναίκα, την ερωτεύτηκα. Όταν έγινε η πρεμιέρα, χορέψαμε με επιτυχία και ερωτισμό. Όταν τελείωσε η πρεμιέρα, πήγα στο καμαρίνι της για να κλείσω ραντεβού μαζί της, δεν υπήρχε περίπτωση. Όταν μπήκα, ξεβαφόταν και μου είπε: «Φωτάκη, είδες τι ωραία που ήταν, τι επιτυχία;». Δεν μου έδωσε καμιά σημασία, τίποτα. Την άλλη μέρα στο χορευτικό, βλέπω πάλι τον ίδιο πόθο. Κατάλαβα ότι στη σκηνή ήταν ερωτευμένη. Από τότε, δεν μπορούσα να χορέψω με παρτενέρ, αν δεν ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Λειτουργούσε διαφορετικά στην ψυχολογία σας αυτό το αίσθημα;

Η επιτυχία δεν ήταν επειδή ήμασταν καλοί χορευτές, αλλά το δέσιμο, βγήκε αυτή η αγάπη. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι ηθοποιοί που ξαναγελάμε με τα ίδια αστεία, ρωτώντας τον Ορέστη Μάκρη, μου είχε πει: «Δεν παίζουμε για τα λεφτά, το ευχαριστιόμαστε». Οι σημερινοί ηθοποιοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς του τότε. Ο Μακρής έμπαινε δύο ώρες πριν στο καμαρίνι. Ο τρόπος που έπιανε το μολύβι να κάνει την πρώτη ρυτίδα... άρχιζε και μέθαγε με τον... καφέ! Σηκωνόταν μεθυσμένος, τον βοηθούσα να βάλει το παντελόνι του, γιατί θα έπεφτε. Έφερνε τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση και όταν έφευγε, ήταν έτοιμος. Ποιος το κάνει σήμερα; Πήγα σε ένα θέατρο και ο πρωταγωνιστής πέντε λεπτά πριν βγει στη σκηνή μιλούσε έξω με τον κόσμο. Τι απόδοση θα έχει αυτός;

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved