Γιώργος Βασιλείου: H μάχη για τη ζωή του και οι φίλοι στο πλευρό του
Showbiz

Γιώργος Βασιλείου: H μάχη για τη ζωή του και οι φίλοι στο πλευρό του

Ο Γιώργος Βασιλείου δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του όλους τους καλούς του φίλους. Κόσμος πάει κι έρχεται καθημερινά στο Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά, όπου νοσηλεύεται εδώ και λίγο καιρό.

Εξαιρετικά αγαπητός, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν μένει σχεδόν ποτέ μόνος του, αφού, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, είναι πολλοί εκείνοι που τον επισκέπτονται καθημερινά και του κρατούν συντροφιά.

Ανάμεσα τους και αρκετοί ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί του τόσο στο σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή», όπου ο ίδιος άφησε εποχή στον ρόλο του αυστηρού ταξίαρχου, όσο και σε άλλες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές.
Διατηρώντας τακτική επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους του, ο Γιώργος Βασιλείου βγάζει φωτογραφίες από τις επισκέψεις των συναδέλφων του και τις «ανεβάζει» στη σελίδα του στο facebook, μαζί με τις ευχαριστίες του που είναι δίπλα του αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο παρουσιαστής Κώστας Βενετσάνος πέρασε από το Νοσοκομείο Μεταξά το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ είχαν προηγηθεί οι ηθοποιοί Σπύρος Θεοδόσης, Μαίρη Βλουτή και Θάνος Καληώρας, αλλά και ο συνονόματος του τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου.

Τακτικά περνάει την είσοδο του θαλάμου όπου νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός και ο αδελφικός του φίλος, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, Απόστολος Γκλέτσος. Θέλοντας μάλιστα να τον ευχαριστήσει, ο δήμαρχος Στυλίδας του πήγε δώρο το σακίδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας, της οποίας ο Γιώργος υπήρξε στα νιάτα του τερματοφύλακας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved