Ξένια Γκάλη: «Οι επαγγελματίες αθλητές έχουν μια πολύ σκληρή ζωή»
Showbiz

Ξένια Γκάλη: «Οι επαγγελματίες αθλητές έχουν μια πολύ σκληρή ζωή»

Η Ξένια Γκάλη, αν και μόλις 26 ετών έχει καταφέρει να «χτίσει» τη δική της καριέρα στο χώρο της μουσικής αφού ήδη διαγράφει μια εξαιρετική πορεία ως dj.

Η ίδια μιλά για την ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομα «Ξένια».

«Η αλήθεια είναι πως η ιστορία πίσω από το όνομα μου είναι λίγο στενάχωρη. Το πήρα από την αδελφή της μητέρας μου, η οποία ήταν πρωταθλήτρια του τένις στην Ελλάδα και μάλιστα είχε πάρει υποτροφία για να πάει στην Αμερική. Στα 22 της, η θεία μου «έφυγε» από τροχαίο δυστύχημα και η μητέρα μου, που εκείνο το διάστημα ήταν έγκυος σε εμένα, μου έδωσε το όνομα της. Ήθελε με τον τρόπο αυτό να την τιμήσει», λέει στην εφημερίδα Αγορά ενώ αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την έκανε να πει «όχι» στον αθλητισμό και να προτιμήσει τη μουσική.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν με μία ρακέτα του τένις στα χέρια, έπαιρνα μέρος σε πανελλαδικούς αγώνες, είχα ασχοληθεί και με τον στίβο και γενικότερα το πήγαινα προς τα εκεί το πράγμα. Επειδή η μητέρα μου ήταν στην Εθνική ομάδα τένις και είχε ζήσει όλες τις κακουχίες που έχει ο αθλητισμός, ο πατέρας μου δεν ήθελε να ζήσω κι εγώ τα ίδια. Οι επαγγελματίες αθλητές έχουν μια πολύ σκληρή ζωή. Παράλληλα, όμως, έκανα και μουσική, η οποία μελλοντικά με κέρδισε ολοκληρωτικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved