Γιώργος Σακελλαρόπουλος:  «Όποιες πόρτες χτύπησα  τις βρήκα όλες κλειστές»
Showbiz

Γιώργος Σακελλαρόπουλος: «Όποιες πόρτες χτύπησα τις βρήκα όλες κλειστές»

Η είδηση σκάει σαν βόμβα και σοκάρει την Ελληνική κοινωνία! Ένας εισαγγελέας είναι ερωτευμένος με την διάσημη και όμορφη τρανσέξουαλ Τζένη Χειλουδάκη. Ο εισαγγελέας είναι παντρεμένος με παιδί! Μεγάλο σκάνδαλο! Η ιστορία γίνεται πρωτοσέλιδο και μεγάλο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Σπάει ρεκόρ τηλεθέασης. Όλη η Ελλάδα διψάει να μάθει για τον παράνομο έρωτα τους.

Το κοινωνικά αταίριαστο ζευγάρι, περπατάει χεράκι χεράκι και δείχνει ευτυχισμένο... Σαν να μην τους νοιάζει τίποτα... Μέχρι που η Τζένη από εκεί που δήλωνε τον διεκδικώ, λέει τη μαγική ατάκα: "Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν ήμουν ποτέ"! Και τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση του τέλους του παράδοξου έρωτα...
Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος 13 χρόνια μετά την περιπέτεια και το πάθος που άλλαξε τη ζωή του για πάντα έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στο People.

O πρώην εισαγγελέας που αποπέμφθηκε από το δικαστικό σώμα μετά το σκάνδαλο, σήμερα είναι άνεργος και συνεχίζει να ζει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. « Δεν εργάζομαι. Θα το επιθυμούσα αλλά όποιες πόρτες χτύπησα τις βρήκα όλες κλειστές. Συνεργάστικα προσωρινά με κάποια δικηγορικά γραφεία αλλά διαπίστωσα ότι δεν διαθέτω ακριβώς το ταλέντο, όπως δεν διαθέτω το ταλέντο της ηθοποιίας… Δεν ονειρεύομαι ούτε ένα χρυσό παρελθόν, ούτε ένα ρόδινο μέλλον». Και πρόσθεσε: Επιθυμώ να ζήσω ήρεμος με την οικογένειά μου. Ξέμαθα να υπερβαίνω τον εαυτό μου».
Έχει μετανιώσει για τον έρωτά του με την Τζένη Χειλουδάκη; «Να σας πω, το παρελθόν, ευτυχώς δεν είναι πια εδώ. Το μετανοώ έχει τις ρίζες του στη θρησκευτική παραμυθία.». Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος λέει για το πώς θα αισθανόταν αν συναντούσε σήμερα τη Τζένη: ''Και μόνο με τη σκέψη αισθάνομαι αφόρητη πίεση. Κάτι σαν καταβαράθρωση. Καλύτερα να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. Requiem λοιπόν. Επιτάφιος λόγος''. Ο πρώην εισαγγελέας έκλεισε την συνέντευξή του λέγοντας το αγαπημένο του μυθιστόρημα «Αγαπημένο μου μυθιστόρημα είναι « Ηλίθιος» του Ντοστογιέφσκι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved