Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: «Έχω πρόβλημα με την αδικία. Δεν την αντέχω. Είναι βαριά η αδικία»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έφτασε αισίως στον ένατο δίσκο της καριέρας του, που έρχεται να προσθέσει στη λίστα με τις επιτυχίες του νέα τραγούδια, όπως τα «Αν πονάς», «Ποιον κοροϊδεύω» και «Άκου να δεις».

Φέτος τον χειμώνα γέμισε το μεγαλύτερο μαγαζί της νυχτερινής Αθήνας και τώρα ετοιμάζεται, γύρω στα τέλη Αυγούστου, για τις νέες εμφανίσεις του στο «θέα live», στην Παραλιακή, μαζί με τη Στέλλα Κάλλη.

Πού χρωστάει ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα; «Στη γιαγιά μου και στον παππού μου, με τους οποίους μεγάλωσα μαζί. Από αυτούς πήρα τα βασικά εφόδια. Τους χρωστάω πάρα πολλά. Από εκεί και πέρα, τον χαρακτήρα σου εσύ τον εξελίσσεις. Επιλέγεις το καλό ή το κακό. Αλλά υπάρχουν και οι άμυνες. Τι θέλω να πω; Ότι σε έναν άνθρωπο που έρχεται να σε φάει, δεν θα είσαι πρόβατο, θα γίνεις λύκος. Πρέπει να βάλεις στην άκρη την ευαισθησία σου -κι εγώ ευαίσθητος είμαι- και να γίνεις σκληρός. Για να μη σε φάνε».

Έχει νιώσει να τον ζηλεύουν; «Φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους», απαντά.

Πώς αντιδρά στην αδικία; «Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Το βρήκες. Έχω πρόβλημα με την αδικία. Δεν την αντέχω. Είναι βαριά η αδικία», λέει στο Πρώτο Θέμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved