Λευτέρης Καπώνης: «Βλέπουμε κωμωδίες-σκουπίδια»
Showbiz

Λευτέρης Καπώνης: «Βλέπουμε κωμωδίες-σκουπίδια»

Ο Λευτέρης Καπώνης μιλά για την σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή που θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η σειρά αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τους ίδιους ηθοποιούς. Η Ρένια Λουιζίδου βέβαια δεν θα είναι στο καστ, αφού έχει οικονομικές εκκρεμότητες με το κανάλι από τη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου». Ο Λευτέρης Καπώνης δεν έχει διάθεση να την αντικαταστήσει: «Δεν θα μου άρεσε να βάλω άλλη. Οι ηθοποιοί και οι ρόλοι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Ισως την... εξαφανίσω με κάποιον τρόπο, στέλνοντας την, για παράδειγμα, στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί θα είναι οι ίδιοι. Μιλάει η παραγωγή μαζί τους, ο Τζώνη Καλημέρης, ο ΑΝΤΊ, καθώς έχουν και οικονομικές συζητήσεις. Εγώ θα τους προτείνω 2-3 νέα άτομα που θα συμπεριλάβω» τόνισε στην Freddo.

Ακούγεται έντονα το όνομα της Κωνσταντίνας Κλαψινού.

«Ναι την προορίζω για κόρη του "Ακάλυπτου" που θα εμφανιστεί ξαφνικά» λέει για πρώτη φορά. Ολοι αυτοί είναι ένα μικρό γκρουπ, που δεν έ μια επαφή με την κοινωνία. Το χιούμορ δεν είναι αυτό που βγαίνει πηγαία από κοινωνία, αλλά χιούμορ παρέας.

Είδα ένα επεισόδιο εφτά άνθρωποι έλεγαν αστεία, και είπα "έλεος". Η κωμωδία θέλει δραματικό υπόβαθρο, που έλεγε και ο Τσιφόρος. Εγώ δεν μπορώ να δω αυτή την τηλεόραση, θεωρώ τον εαυτό μου μαθητή του Τσιφόρου και θέλησα να συνεχίσω την τέχνη των "Παντρεμένων", γι' αυτό παίζεται και μετά 20 χρόνια ακόμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved