Μαρία Καρλάκη: «Είμαι ερωτευμένη και ήρεμη»
Showbiz

Μαρία Καρλάκη: «Είμαι ερωτευμένη και ήρεμη»

Στο Νησί της Αφροδίτης, στην πανέμορφη Μήλο χαλαρώνει και ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του αγαπημένου της η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, η οποία αυτό το διάστημα διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της.

Ερωτευμένη και αρκετά ανεβασμένη στα επαγγελματικά της, η Μαρία πηγαινοέρχεται από την Αθήνα στη Μήλο και στην Κίμωλο, όπου και διατηρεί εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ο σύντροφος της, Αρης.

«Είμαι πολύ καλά. Ερωτευμένη και ήρεμη», δηλώνει η Μαρία Καρλάκη, η οποία έχει ανανεωθεί και έχει αλλάξει και το στιλ της. Πάντως, μπορεί να έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ τον καλό της φίλο, Παντελή Παντελίδη, που χάθηκε τόσο άδικα: «Οσο περνάει ο καιρός και συνειδητοποιώ πως δεν είναι κοντά μου ο Παντελής, τρελαίνομαι. Τώρα καταλαβαίνω ακόμη πιο έντονα την απώλεια του. Με την οικογένεια του έχω συχνή επαφή», λέει και τονίζει: «Λίγο-πολύ, όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί. Η ουσία είναι πως δεν είναι κοντά μας ο Παντελής. Όλα τα άλλα έχουν μικρή σημασία μπροστά σε αυτό», λέει στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved