Αλέκος Ζαζόπουλος: Το ΣΔΟΕ, η έφοδος και τα χρήματα
Showbiz

Αλέκος Ζαζόπουλος: Το ΣΔΟΕ, η έφοδος και τα χρήματα

Έκπληκτοι έμειναν οι άντρες του ΣΔΟΕ στη Χαλκίδα όταν σε έφοδο τους σε γνωστό μαγαζί, βρέθηκαν μπροστά σε αυτοσχέδιο σκυλάδικο με ορχήστρα και λουλουδούδες!

Έφοδο σε συνεργείο αυτοκινήτων που λειτουργεί ενίοτε και ως… μπουζουξίδικο έκανε κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, την ώρα που στην πίστα τραγουδούσαν ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Παραμονή της Αγίας Παρασκευής, που είναι και η πολιούχος της Χαλκίδας, όλα τα μαγαζιά της περιοχής ήταν γεμάτα από κόσμο.

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, διαπιστώθηκε ότι δύο στις τρεις επιχειρήσεις της Χαλκίδας που ελέγχθηκαν δεν έκοβαν αποδείξεις και οι ελεγκτές επέβαλαν νέα, τσουχτερά πρόστιμα στους επιχειρηματίες.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος δήλωσε στην Freddo: «Νομίζω πως όσα ακούγονται είναι υπερβολικά. Αν έβρισκαν παράβαση για 269 φιάλες, θα έπρεπε να μας είχαν πάει όλους μέσα. Οι άνθρωποι ήταν τυπικότατοι. Είχαν παντού ταμειακές και εμείς οι καλλιτέχνες είχαμε υπογράψει τα συμφωνητικά μας. Μάλιστα, πληρωθήκαμε και στην ώρα μας. Βέβαια πήραμε ένα συμβολικό ποσό, αφού η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Δεν ξέρω τι άλλο έχει γίνει».

Όπως εξήγησε ο κ. Ζαζόπουλος, μέρος των εσόδων θα δινόταν για να αγοραστούν μηχανήματα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας: «Ξέρω ότι κάποια χρήματα θα δίνονταν για καλό σκοπό. Μάλιστα πολλά από τα τραπέζια ήταν και κερασμένα, ενώ υπήρχαν ταμειακές. Ήταν ένας τυπικός έλεγχος, όπως γίνεται πάντα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved