Στέλλα Γιαμπουρά: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι… άντρες
Showbiz

Στέλλα Γιαμπουρά: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι… άντρες

Η Στέλλα Γιαμπουρά θα συμμετάσχει στην νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη. Μιλά για τα επαγγελματικά της και δηλώνει… μόνη στην προσωπική της ζωή.

«Ξεκίνησα ήδη γυρίσματα. Το σίριαλ θα έχει τίτλο "Προδοσίες" και θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Υποδύομαι μια παρουσιάστρια, η οποία διεκδικεί έναν δημοσιογράφο με τον οποίο στο παρελθόν διατηρούσαν σχέση. Δυστυχώς, όμως, εκείνος θέλει μια άλλη και κάπου εκεί αρχίζουν και περιπλέκονται τα πράγματα», δηλώνει στη Freddo και τονίζει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Εχω ξανασυνεργαστεί με τον Στράτο Μαρκίδη και ξέρω ότι το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο. Η συνεργασία είναι δεδομένο πως θα είναι καταπληκτική. Γενικά, δεν μου αρέσει να ρισκάρω επαγγελματικά. Η συγκεκριμένη πρόταση με έκανε να αισθανθώ σιγουριά». Όσον αφορά στα προσωπικά της, δηλώνει μόνη, αφού, όπως λέει, είναι απόλυτα προσηλωμένη στα επαγγελματικά της.

«Είμαι μόνη μου αυτό το διάστημα αλλά στην καλύτερη και πιο δημιουργική φάση της ζωής μου. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρουν μόνο τα επαγγελματικά μου. Δεν έχω παράπονο, τα πάω πολύ καλά με τους άνδρες, αλλά τώρα έχω στρέψει την προσοχή μου αλλού και δεν υπάρχει χρόνος για έρωτες και σχέση. Ολη μου η ημέρα περνάει μέσα σε ένα στούντιο».

Η ίδια πάντως δεν είναι από τις γυναίκες εκείνες που από κοριτσάκι ονειρευόταν να βάλει νυφικό. «Θα ήθελα να κάνω οι-κογένεια και παιδιά με έναν μεγάλο έρωτα που θα έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου. Δεν ήμουν ποτέ από τις γυναίκες που ονειρεύονταν τον γάμο και το νυφικό. Θα ήθελα να γίνει αυτό μόνο αν ερωτευτώ κάποιον πολύ».

Για το πώς θέλει τον άνδρα, είναι ξεκάθαρη στις προτιμήσεις της: «θα ήθελα να είναι μελαχρινός, σοβαρός, μετρημένος και να τον θαυμάζω, θέλω ό,τι και να κάνει, να το κάνει καλά. Θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο μου και να έχε ι καλή ψυχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved