O λαμπερός γάμος και η απουσία του συμπρωταγωνιστή της
Showbiz

O λαμπερός γάμος και η απουσία του συμπρωταγωνιστή της

Δεν έκρυβαν τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλο, δεν σταμάτησαν στιγμή να χαμογελούν και ήταν οι πρώτοι στο χορό και το κέφι.

Νύφη λίγο πριν γίνει 24 χρόνων, δέκα χρόνια μεγαλύτερος ο γαμπρός, η Νεσλιχάν και ο Καντίρ συνειδητοποίησαν, τρία χρόνια πριν, ότι τους περίμενε μια κοινή πορεία ζωής. Οι Μαλδίβες είναι κλασικός πια προορισμός για νεόνυμφους. Η Νεσλιχάν Αταγισύλ και ο Καντίρ Ντογιουλού προτίμησαν ατομικές βίλες, όπου το βλέμμα ξεκουράζεται στο απέραντο γαλάζιο. Οι ίδιοι ανέβασαν πολλές φωτογραφίες και έδειχναν ενθουσιασμένοι από τη νέα αυτή εμπειρία.

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν μια ηχηρή απουσία από το γάμο της. Από τη λίστα των καλεσμένων έλειπε ο άντρας με τον οποίο πέρασε, τηλεοπτικά τουλάχιστον, το φετινό χειμώνα. Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Φαχριγέ Εβτζέν είχαν κάνει τα δικά τους σχέδια για το φετινά καλοκαίρι και τις μέρες εκείνες βρίσκονταν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Σόλινγκεν. Πρόκειται για την πόλη στην οποία γεννήθηκε η Εβτζέν και ζουν ακόμη οι δικοί της και, όπως γράφτηκε, ο Οζτσιβίτ πήγε για ζητήσει και επίσημα το χέρι σε γάμο.
Πηγή: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved