Κώστας Αποστολάκης: «Όλη την ώρα μάλωνα. Πλακωνόμουνα συνέχεια»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Όλη την ώρα μάλωνα. Πλακωνόμουνα συνέχεια»

Ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει σε τρυφερά ενσταντανέ, αλλά άργησε να επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Πηνελόπη Πλάκα.

«Έτσι δεν γίνεται όταν είσαι με μια κοπέλα; Ξέρετε ότι είμαι με την Πηνελόπη, πρέπει να το λέω ξανά; Να το λέω ανά 6 μήνες για να ξέρετε ότι δεν χώρισα; Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους φωτογράφους, αλλά έχω πρόβλημα με την αγένεια. Κανά δυο μου έχουν φερθεί με αγένεια. Με βγάζουν φωτογραφία από μακριά, εντάξει, αλλά όταν έρχεται στο τραπέζι μου, που πληρώνω τα ποτά μου με την παρέα μου και βγάζει φωτογραφία... στα μούτρα για κοντινό δεν είναι αγενές;», λέει και συνεχίζει αποκαλύπτοντας:

«Τσαντίζομαι πάρα πολύ. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα είχε πέσει πολύ ξύλο. Διατηρούσα πολλά χρόνια μπαρ, όλη την ώρα μάλωνα, δύο φορές την εβδομάδα ξύλο. Πλακωνόμουνα συνέχεια, αυτοί που είναι συνεργάτες και φίλοι μου το ξέρουν. Τώρα, βέβαια, μεγάλωσα για να μαλώνω», λέει στο Λοιπόν και καταλήγει:

«Μου αρέσουν τα σωστά πράγματα. Όταν βλέπω ότι κάποιος πηγαίνει και ενοχλεί; Όταν κάποιος πάει να σου πάρει το κινητό δεν πρέπει να «καθαρίσω» που είναι στο μαγαζί μου;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved