Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μάντας Παπαδάκου για την μάχη με τον καρκίνο
Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μάντας Παπαδάκου για την μάχη με τον καρκίνο

Η Μάντα Παπαδάκου συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. 

«Πέρσι τον Αύγουστο ανακάλυψα ότι κάτι συνέβαινε στο νεφρό μου. Υστερα από διάφορες εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι είναι ένας καρκινικός όγκος. Αμέσως μπήκα στη διαδικασία να βρω με ποιον τρόπο θα τον αφαιρέσω. Λόγω της ηλικίας μου αλλά και του επαγγέλματος μου, μου είπαν ότι μπορεί να αφαιρεθεί ρομποτικά. Έκανα το χειρουργείο στο St. Michael στο Τορόντο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά» τόνισε στην Freddo.

«Στην αρχή τρόμαξα, και νομίζω ότι είναι μια φυσιολογική αντίδραση όταν κάποιος ακούει τη λέξη "καρκίνος", στη συνέχεια όμως ενημερώθηκα πώς μπορώ να τον αντιμετωπίσω και μου έφυγε το άγχος για το τι θα μου συμβεί. Προσευχήθηκα στον Θεό. Ελεγα "αν μπω στο χειρουργείο, θα ξυπνήσω ή όχι;"».

Στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν ο σύζυγος της αλλά και πολλές φίλες της, ενώ αποκαλύπτει ότι τα δύο μικρά παιδιά της έμαθαν για το πρόβλημα της υγείας της μετά την επέμβαση.

«Ο σύζυγος μου, οι γονείς μου και η κόρη μου η μεγάλη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, όπως και οι φίλες μου, η Αν-νίτα Ναθαναήλ, η Ελενα Λιάφου, η Ιωάννα Παπαδημητρίου και η Σαμάνθα Αποστολοπούλου. Στα μικρά μου παιδιά, τον Τζόνι, που είναι 12, και τη Λούκια, που είναι ίο, δεν τους είπα τίποτα πριν από την εγχείρηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να δημιουργούμε ανασφάλειες στα παιδιά και ήθελα να τους εξηγήσω κα ι να τους διαβεβαιώσω μετά το χειρουργείο ότι όλα είναι καλά».

Η Μάντα Παπαδάκου μάλιστα δεν διστάζει να πει δημοσίως ότι για το πρόβλημα της υγείας που της παρουσιάστηκε φταίει και η ίδια. «Δεν θέλω να το παίζω κακομοίρα και να σκέφτομαι αρνητικά. Είναι κάτι που συνέβη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που επέτρεψα να μου συμβεί, γιατί πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου σε όλο αυτό. Κάπνιζα, δεν έτρωγα σωστά, δεν έπινα αρκετό νερό και πάνω απ' όλα επέτρεπα πράγματα να με επηρεάζουν ψυχολογικά. Το στρες, όπως και οι γιατροί με ενημέρωσαν, ενθαρρύνει τον καρκίνο».

Πλέον έχει αλλάξει την κοσμοθεωρία της και κάνει πράγματα για εκείνη. «Τώρα πλέον κάνω πολλή γιόγκα, προσέχω τη διατροφή μου, κάνω γυμναστική και ιδεολογισμό για να είμαι πνευματικά υγιής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved