Απίστευτη αποκάλυψη μετά από χρόνια: «Στο σπίτι μας κρύβαμε τη Λιάνη με τον Σπυρόπουλο»
Showbiz

Απίστευτη αποκάλυψη μετά από χρόνια: «Στο σπίτι μας κρύβαμε τη Λιάνη με τον Σπυρόπουλο»

Μια απίστευτη αποκάλυψη 20 χρόνια μετά από την σύζυγο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! «Στο σπίτι μας κρύβαμε τη Λιάνη με τον Σπυρόπουλο».

Μια αποκάλυψη, 20 χρόνια μετά με άγνωστες πτυχές της ζωής της ενός ζευγαριού, από τα πιο ακριβοθώρητα που πέρασαν από την Ελλάδα. Ο λόγος για την πρώην πρώτη κυρία της Ελλάδας, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, και τον τότε σύντροφο της και πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κώστα Σπυρόπουλο. Ενα ζευγάρι που για μήνες ολόκληρους οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να απαθανατίσουν έστω σ' ένα καρέ ή να μάθουν κάποια πληροφορία γι' αυτούς.

«Ναι, είχαν έρθει στο σπίτι μας στην Κινέτα για διακοπές, προσκεκλημένοι του συζύγου μου, Κώστα Καρρά. Και φυσικά η είδηση διέρρευσε και άρχισε το κυνηγητό...», λέει σήμερα η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Καρρά, Αγγελική Μπαρούτσου, η οποία για πρώτη φορά μιλάει δημοσίως για όσα συνέβησαν τότε στην απομονωμένη βίλα της Κινέτας.

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι την εποχή εκείνη. Όταν αποφασίσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας στην Κινέτα, θα συνεργαζόταν ο σύζυγος μου με τον Σπυρόπουλο και ήταν η αφορμή για να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές. Ήρθαν εδώ με ιδιωτική ασφάλεια, χωρίς να κρύβονται στην αρχή. Έμειναν τέσσερις ημέρες. Την τρίτη ημέρα πλάκωσαν οι paparazzi. Κάπως μαθεύτηκε η είδηση. Ήταν κρυμμένοι στην παραλία οι paparazzi και άρχισαν να φωτογραφίζουν. Ο Κώστας με τη Δήμητρα είχαν πανικοβληθεί. Έπιασαν τότε, λοιπόν, ο Κώστας και η Δήμητρα τους φωτογράφους και τους έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό, με σκοπό να μη δημοσιευθούν οι φωτογραφίες. Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ νωπός ο θάνατος και της Αλίκης και του Ανδρέα. Ομως οι paparazzi αθέτησαν τον λόγο τους. Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Έτσι πήραν και τα λεφτά και πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά» τόνισε στην Freddo.

Η Αγγελική Μπαρούτσου θυμάται ακόμη ότι ο Κώστας Καρράς, μόλις μαθεύτηκε η είδηση ότι έκρυβε το διάσημο ζευγάρι στο σπίτι τους, έγινε έξαλλος με τους φωτογράφους. «Αισθάνθηκε ντροπή και ταπείνωση, γιατί φοβόταν μήπως ο Σπυρόπουλος και η Λιανή τον κατηγορήσουν ότι αυτός έδωσε την είδηση στους δημοσιογράφους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved