Ο ασυμβίβαστος Τζίμης Πανούσης είναι ένας στοργικός μπαμπάς! Δείτε τον στη θάλασσα με την κόρη του!
Showbiz

Ο ασυμβίβαστος Τζίμης Πανούσης είναι ένας στοργικός μπαμπάς! Δείτε τον στη θάλασσα με την κόρη του!

Ευτυχισµένος µπαµπάς δηλώνει ο Τζίμης Πανούσης, ο οποίος αυτόν τον καιρό διανύει περίοδο διακοπών µε τη σύντροφο της ζωής του Αθηνά Αϊδίνη και την κόρη τους Φωτεινή στον παράδεισό τους, την Αντίπαρο.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης διαθέτει εξοχική κατοικία στο όµορφο κυκλαδίτικο νησί και εκεί συνηθίζει να περνά όλα του τα καλοκαίρια! Πριν από λίγες ηµέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαµβάνουν τις βουτιές τους και τα παιχνίδια στη θάλασσα στη µαγευτική παραλία του Σωρού, γνωστή για την οµορφιά και τα πεντακάθαρα νερά της.
Το ζευγάρι µε την κόρη τους βρέθηκαν, σύμφωνα με τη real στην αγαπηµένη τους παραλία για το καθηµερινό µπάνιο τους και ο Τζίµης δεν έχασε την ευκαιρία να βουτήξει µε την κόρη του. Αλλωστε, οι δυο τους περνούν υπέροχα µαζί και έχουν µια µοναδική σχέση. Ο «Τζιµάκος» εξάλλου έχει εκφράσει δηµόσια πολλές φορές κατά το παρελθόν τη µεγάλη αδυναµία που έχει στην 7χρονη κόρη του. «Ανήκω στην κατηγορία των “αφοσιωµένων µπαµπάδων”. Με την κόρη µου, όταν δεν δουλεύω, είµαστε µαζί από το πρωί µέχρι το βράδυ», έχει δηλώσει ο ανατρεπτικός σόουµαν, ο οποίος θέλει να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στη µικρή Φωτεινή.
Για την οικογένεια Πανούση αρκεί µία ήσυχη παραλία σαν αυτή του Σωρού για να περάσει καλά, χωρίς να αναζητά κοσµικότητες και φασαρία. Αλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια που ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται στην πρώτη γραµµή της δηµοσιότητας, αποφεύγει συνειδητά να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Μακριά από τη σκηνή και τις παραστάσεις ή τις συναυλίες του, ο Τζίµης είναι ένας στοργικός πατέρας για τη µικρή Φωτεινή, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του. «Η µικρή έχει πάρει την καλλιτεχνική µου φύση», λέει συχνά µε καµάρι ο ίδιος, καθώς η µικρή λατρεύει τη µουσική και το τραγούδι, σε αντίθεση µε τον µεγαλύτερο γιο του Πανούση από προηγούµενη σχέση, ο οποίος δεν ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του, αλλά επέλεξε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Πολιτισµική Πληροφορική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved