Γεράσιμος Γεννατάς: «Το συμβάν είναι ήδη λήξαν. Δεν έχει αξία…»
Showbiz

Γεράσιμος Γεννατάς: «Το συμβάν είναι ήδη λήξαν. Δεν έχει αξία…»

Όταν πριν από λίγες ημέρες o Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε στα Χανιά επιλέγοντας να παρακολουθήσει την «Ορέστεια» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά με πρωταγωνιστές καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκος Κουρής, αρκούσε μια εκρηκτικά διατυπωμένη απορριπτική παρέμβασή του για να ανοίξει και πάλι τον ασκό του Αιόλου. 

Μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στo facebook σχολίασε: «ήμουν πριν από λίγο στην ανατολική Τάφρο στα Χανιά .. έβλεπα ορεστεια ... δε ντρέπεστε ρε μαλακες να μας δειχνετε αυτη την απερίγραπτη μαλακία, όπου ο Μαρκουλάκης βαζει κατι γυαλιά κ καμωνεται οτι κατι παίζει, ο Κουρής ειναι στον αυτισμο του κ δεν μπορει να φραζαρει φωνήεντα και σύμφωνα μαζί κ λάιφο κ αθενς βοισ μας λενε οτι πρόκειται για μεγαλη παράσταση ... ουστ κοπροσκυλα του χουβαρδα ... δεν παει αλλο πια ...».

Λίγες ημέρες μετά και ενώ είχε ξεσπάσει ολόκληρη παραφιλολογία στο Διαδίκτυο για την αντισυναδελφική συμπεριφορά και την άκομψη κριτική του γνωστού ηθοποιού, ο ίδιος αναγκάστηκε να σβήσει το σχόλιό του.

Συμμαζεύοντας κάπως την κατάσταση, εξέφρασε μια γενικότερη τοποθέτηση με ένα απόσπασμα από τη θεατρική παραγωγή «Αριστοφανειάδα» στην οποία και πρωταγωνιστεί: «Καθένας μας σε αυτή τη ζωή καλείται να σπρώξει το δικό του κάρο. Το κάρο είναι συχνά βαρύ και ασήκωτο. Χρειάζεται πολύς μόχθος και πολλές μάσκες για να αντέξεις ρόλοι πολλοί σε μια ρωγμή».

«Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα περαιτέρω. Το συμβάν είναι ήδη λήξαν. Δεν έχει αξία μια περαιτέρω ανάλυση. Αν θέλετε να μιλήσουμε, θα μιλήσουμε μόνο για την παράστασή μου. Ολα τα άλλα είναι περιττά και δεν έχουν νόημα» είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς στο «thema people».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved