Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ποτέ δεν σταματάω να λέω την άποψη μου»
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ποτέ δεν σταματάω να λέω την άποψη μου»

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά, του Κωνσταντίνου Αργυρού το «Όσα νιώθω», γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ποιο πιστεύει ότι ήταν το ιδιαίτερο στοιχείο αυτού του άλμπουμ;

«Ήταν ένα νέο ξεκίνημα. Όλα τα τραγούδια τα έγραψα όταν ήμουν φαντάρος και απηχούν την τότε ψυχολογία μου, εμπνεύστηκα όμως και από ερεθίσματα που έπαιρνα από τους συνανθρώπους μου. Οι προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές μιλούσαν κυρίως για πόνο και χωρισμού. Τώρα ήθελα να δώσω έναν πιο ευδιάθετο τόνο ενορχηστρωτικά και στιχουργικά. Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ αποτυπώνει ακριβώς αυτό που ένιωθα όταν δούλευα στο «Τεατρο» και ένιωθα τέλεια από κάθε άποψη. Οπότε έκανα έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο σε δική μου παραγωγή μαζί με τον Παναγιώτη Μπρακούλια και με τη συμβολή εξαιρετικών συνεργατών. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι λίγο περίεργος με τις ενορχηστρώσεις –αυτό είναι και το μόνο σημείο στο οποίο έχω αντιπαλότητα με τους συνθέτες. Εχω τη δική μου αντίληψη και είναι δύσκολο όταν ορισμένοι σπουδαίοι συνθέτες, οι οποίοι έχουν γράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ή ο Γιώργος Θεοφάνους που με έχουν τιμήσει δίνοντάς μου τραγούδια τους, να αποδεχθούν ότι θέλω να παρεμβαίνω και στον τομέα της ενορχήστρωσης» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Με αυτή σου τη στάση δυσκολεύτηκα στην αρχή;

«Βέβαια δυσκολεύτηκα, αλλά ποτέ δεν σταματάω να λέω την άποψη μου. Και οι άλλοι το εκτιμούν όταν ξέρεις τι θέλεις και χρησιμοποιείς επιχειρήματα, θα βρεθεί μια μέση λύση. Μου έχει τύχει καταξιωμένοι συνθέτες να είναι αρνητικοί στην αρχή, να έχουν αντιδράσει υπερβολικά κλπ., αλλά την επόμενη μέρα που βρεθήκαμε στο στούντιο να έχει φύγει η ένταση και να είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Δεν παύω ποτέ να λέω αυτό που νιώθω, δεν γίνεται να το κρατήσω μέσα μου. Δεν είμαι κάθετος, το συζητάω και προσπαθώ να βρω με ποιον τρόπο θα ακουστεί η γνώμη μου χωρίς να παρεξηγηθεί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved