Στικούδη: «Άλλες φορές είμαι ρομαντική και άλλες επιθετική»
Showbiz

Στικούδη: «Άλλες φορές είμαι ρομαντική και άλλες επιθετική»

Η Κατερίνα Στικούδη δέχεται συχνά κριτική, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν την αγχώνει.

-Ποια είναι η απάντηση στο «ποια Στικούδη»;

Η Κατερίνα και η Στικούδη πάνε, μαζί. Απλά, μερικές φορές, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες, τις καλές και τις δύσκολες πλευρές μας, δύο διαφορετικούς εαυτούς, γι' αυτό και μέσα από τα τραγούδια μου εκφράζομαι αναλόγως. Άλλες φορές είμαι πιο ρομαντική, άλλες πιο επιθετική»

-Τι σου βγάζει τον καλό και τι τον κακό σου εαυτό;
«Τον καλό μου εαυτό μου τον βγάζουν οι φίλοι μου, οι κολλητοί μου, όταν μαζευόμαστε παρέα και περνάμε ωραία. Τον κακό μου εαυτό τον βγάζουν το ψέμα και η ειρωνεία»

-Μετανιώνεις για παρορμητικές σου αντιδράσεις, ιδιαίτερα μέσα από τα social media;
«Δεν έχει νόημα να μετανιώσω ή όχι για κάτι. Αυτό είμαι. Είναι και αυτό μέρος του εαυτού μου αν και προσπαθώ να αυτό αυτοσυγκρατούμαι. θέλω να είμαι ευγενική. Ναι, κάνα δυο φορές έχει τύχει να απαντήσω αναλόγως δημόσια, αλλά αυτό έχει να κάνει και με το τι διαβάζω ότι σχολιάζεται, το οποίο μπορεί να με αφορά προσωπικά. Γενικότερα, πάντως, δεν ασχολούμαι»

-Είσαι γυναίκα-μαγκάκι;
«Μάλλον».

-Έτσι ήσουν από παιδί;
«Πάντα ήθελα να είμαι ανεξάρτητη. Να έχω τη δουλειά μου, το δικό μου εισόδημα, να πραγματοποιώ τα όνειρα και τους στόχους μου, να έχω την ευθύνη της εικόνας μου» είπε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved