Βασίλης Δήμας: Τα συγκινητικά λόγια Γλυκερίας - Βιτάλη σε συναυλία τους στην Αλεξανδρούπολη
Showbiz

Βασίλης Δήμας: Τα συγκινητικά λόγια Γλυκερίας - Βιτάλη σε συναυλία τους στην Αλεξανδρούπολη

Ήταν από τους πιο νεαρούς καθηγητές αλλά και ο αγαπημένος των μαθητών, ο λόγος για τον Βασίλη Δήμα που ενώ τελείωσε τις σπουδές του ως μαθηματικός, δεν δυσκολεύτηκε να τα παρατήσει όλα και να ακολουθήσει το ένστικτο του.

Σήμερα, κατάφερε να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον χώρο της μουσικής κερδίζοντας την προσοχή και των θαυμασμό των μεγαλύτερων δημιουργών, τραγουδιστών και όχι μόνο.
Όπως με μεγάλη ευκολία συνεργάστηκε με τους Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Μακρόπουλο, Νότη Σφακιανάκη, ακριβώς το ίδιο συνέβη και με την Ελένη Βιτάλη, την Γλυκερία και πρόσφατα με τον Πασχάλη Τερζή. Ο Βασίλης Δήμας είναι ίσως ο μοναδικός καλλιτέχνης που είναι κοινά αποδεκτός από όλες τις μουσικές τάσεις δίχως προκαταλήψεις και ενδοιασμούς.
Την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Βιτάλη μαζί με την Γλυκερία και τον Βασίλη Δήμα βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, ο κόσμος που πλημμύρισε τον συναυλιακό χώρο, καταχειροκρότησε τον νεαρό καλλιτέχνη ύστερα από την παρουσίαση και τα θερμά λόγια που του επιφύλαξαν αυτές οι δύο μεγάλες τραγουδίστριες.
Ο Βασίλης Δήμας θεωρείται ο καλλιτέχνης των καλλιτεχνών και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved