Γιώργος Καραμίχος: «Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Μπορεί και να γυρίσω…»
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: «Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Μπορεί και να γυρίσω…»

Ο Γιώργος Καραμίχος έχει συναναστραφεί με παγκοσμίου φήμης ηθοποιούς. Πώς ήταν η επαφή μαζί τους; Ισχύει ότι αυτού του βεληνεκούς οι ηθοποιοί δεν έχουν ίχνος σνομπισμού όπως πολλοί από τους εγχώριους σταρ;

«Με τον Τζέιμς Κόσμο έχουμε πολύ καλή σχέση και πνευματική συγγένεια και ο οποίος είναι ακριβώς το αντίθετο του σνομπ. Αλλά οι άνθρωποι είναι άνθρωποι παντού. Υπάρχουν και στο εξωτερικό όλων των ειδών τα «φρούτα» και όλων των ειδών οι συμπεριφορές. Συνήθως το «ψώνιο» είναι αποτέλεσμα ανασφάλειας και φόβων που αρνούμαστε να διαχειριστούμε. Είναι πολύ εύκολο όταν θεωρείς ότι φτάνεις κάπου ψηλά να κινδυνεύεις να κοπεί το νήμα και να αιωρείσαι σαν ανερμάτιστος χαρταετός. Ευτυχώς και στην Ελλάδα οι περισσότεροι δάσκαλοι και ηθοποιοί με τους οποίους έχω συνεργαστεί ασχολούνται με τη δουλειά τους κι όχι με την εικόνα τους» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Επαγγελματικά θεωρείτε ότι η επιστροφή στην Ελλάδα είναι «πισωγύρισμα»;

«Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Μπορεί και να γυρίσω. Οχι πίσω. Πισωγύρισμα πρακτικά δεν υπάρχει με βάση τους επιστήμονες, αφού ο χρόνος είναι, συμπαγής, άρα δεν υπάρχει πριν και μετά. Αν κάποιος θεωρεί ότι δίνει συνεχώς εξετάσεις, τότε ναι μπορεί να θεωρεί αποτυχία όταν ξαναδίνει τα ίδια μαθήματα πολλές φορές. Ευτυχώς, εδώ και χρόνια νιώθω ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτε και σε κανέναν, παρά μόνο να ζω και να υπάρχω, υπεύθυνος για τη χαρά μου και τα λάθη μου. Σημασία για μένα δεν έχει πια να φεύγεις αλλά να πηγαίνεις κάπου κι ακόμη κι αν έχεις ξαναβρεθεί στο σημείο όπου πας, αν διατηρείς μέσα σου τη ροή, τότε κάθε φορά το τοπίο σου προσφέρει καινούργιες διαστάσεις κι αφορμές. Η κατάσταση στη χώρα μας είναι πολύ δύσκολη, κυρίως λόγω ανευθυνότητας και έλλειψης παιδείας, αλλά εύχομαι σύντομα να εστιάσει πάλι ο κόσμος στη δημιουργικότητα και όχι στους «άλλους» που φταίνε.»

-Κι αν επιστρέφατε οι απαιτήσεις σας θα ήταν μεγαλύτερες;

«Ακόμη δεν έχω κάνει καμία τόσο σημαντική πορεία έξω ή μέσα για να νιώθω ότι οι απαιτήσεις μου έχουν διαφοροποιηθεί. Η οπτική μου γωνία προφανώς αλλάζει και εξελίσσεται καθημερινά, όπως όλων των ανθρώπων αλλά μέχρι εκεί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved