Παναγιώτης Πετράκης: «Η πίστη μου με βοηθά να στηριχτώ όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Η πίστη μου με βοηθά να στηριχτώ όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά»

Ο Παναγιώτης Πετράκης έχει κάνει παλαιότερα κάποιες μουσικές απόπειρες για την κυκλοφορία single. Σκέφτεται την κυκλοφορία ενός δίσκου;

«Είχα κάνει κάποιες απόπειρες όταν πειραματιζόμουν με διάφορα είδη μουσικής, αλλά δεν έχω βγάλει ποτέ ουσιαστική δουλειά προς το κοινό. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή ένα δίσκο, αλλά δεν έχω κατασταλάξει στο είδος. Δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι μια καινούργια ματιά σε κάτι παλιότερο ή αν θα ήθελα να είναι πρωτότυπο υλικό. Έχουν φτάσει στα αυτιά μου ωραία δείγματα, θα δείξει» τόνισε στο Καρφί.

-Αγαπάς πολύ τη μουσική και το τραγούδι. Ποιο είδος σε εκφράζει, τι θα ακούσεις για να χαλαρώσεις;

«Διάφορα, εξαρτάται από την περίοδο και τη διάθεσή μου. Αυτό τον καιρό ακούω σονάτες του Μπετόβεν, πριν από δύο τρεις μήνες μπορεί να άκουγα Armin van Buuren.»

-Θα πήγαινες στην Κύπρο για ένα σίριαλ;

«Δεν είμαι αρνητικός σε κάτι, απλά δεν έχω ενθουσιαστεί από το επίπεδο δουλειάς που βλέπω. Υπάρχουν εξαιρέσεις, δεν αμφιβάλλω, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι που θα μου κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον.»

-Ποια τα κακώς κείμενα που έχεις συναντήσει στην πορεία σου;

«Οι ηθοποιοί έχουν περισσότερη ανασφάλεια και μερικές φορές κάνουν σαν παιδάκια. Αυτό μπορεί να φέρει μια τριβή στις επαγγελματικές σχέσεις.»

-Σε πολλές συνεντεύξεις σου αναφέρεις τη σχέση σου με τον Θεό.

«Η πίστη μου με βοηθά να στηριχτώ όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να θέτω κάποιες προτεραιότητες και να ακολουθώ κάποιες αρχές στη ζωή μου. Δεν ταυτίζω καθόλου τη θρησκεία με την εκκλησία. Δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με την οργανωμένη θρησκεία. Είναι πολύ προσωπική η σχέση μου με τον Θεό και διαμορφώνεται πολύ διαφορετικά, χωρίς νόρμες. Πιστεύεις με την καρδιά σου σε κάτι που είναι γεμάτο αγάπη και θέλει ουσιαστικά το καλό σου ακόμα και αν δεν φαίνεται στην τωρινή ζωή, δηλαδή το να χάσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να πάθεις ένα ατύχημα, να καταστραφείς οικονομικά, οτιδήποτε σε εμάς φαίνεται κακό, έχει έρθει για να μας μάθει κάτι και να πάει την ψυχή μας ένα βήμα παρακάτω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved