Από το θέατρο και το σινεμά στο μαγειρείο της κοινωνικής κουζίνας
Showbiz

Από το θέατρο και το σινεμά στο μαγειρείο της κοινωνικής κουζίνας

Η διαδρομή της ζωής της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραμυθένια

με εκείνη να συστήνεται για πρώτη φορά στο κοινό μέσα από τα καλλιστεία πριν από αρκετά χρόνια, να κερδίζει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και να βρίσκεται στα κινηματογραφικά πλατό και στις θεατρικές αίθουσες ως πρωταγωνίστρια και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, ανησυχίες όχι μόνο καλλιτεχνικές θα την οδηγήσουν και σε άλλα μονοπάτια, καθώς εκείνη μεγαλώνει, θα βρει καταφύγιο και τρόπο επικοινωνίας μέσα από τα ερτζιανά και θα δώσει ένα διαφορετικό στίγμα μέσα από τα βιβλία της.
Η ευαισθησία της Γωγώς Ατζολετάκη όλα αυτά τα χρόνια είναι λίγο-πολύ γνωστή στον χώρο της, ενώ ο τρόπος με τον οποίο η ίδια παρεμβαίνει δυναμικά σε επίπεδο προσφοράς πραγματικά συγκινεί και εντυπωσιάζει. Πριν από λίγα χρόνια και ενώ η κρίση κάνει την εμφάνιση της στην ελληνική κοινωνία, η δημοφιλής ηθοποιός δείχνει τα πρώτα σημάδια κοινωνικής ευαισθητοποίησης της με τη συμμετοχή της σε κοινωνικές ομάδες προσφοράς σε ανθρώπους αδύναμους. Με απίστευτο κέφι, δημιουργικότητα και αυθορμητισμό συνεχίζει μέχρι σήμερα με αμείωτους ρυθμούς το κοινωνικό της έργο.
Η συμμετοχή της στην Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου της Αγίας Παρασκευής και η προετοιμασία φαγητού για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης είναι για εκείνη μία ιεροτελεστία, μία διαδικασία την οποία δείχνει να απολαμβάνει και να είναι τόσο πολύ προσηλωμένη σε αυτό, σημειώνοντας πάντα την ανάγκη συμμετοχής όλων στη βοήθεια και την προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Η ίδια, που... έβαλε ποδιά και μπήκε στο Κοινωνικό Μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής, λέει ότι «για κάποιους ανθρώπους δεν υπάρχουν διακοπές, ούτε μπάνια, ούτε θερινή ανάπαυλα, γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων δεν κάνουν... διακοπές» δήλωσε στην Freddo και συνέχισε : «Πολλοί βοηθούμε, όπως και όσο μπορεί ο καθένας, για να φτάνει ένα πιάτο φαΐ και ψωμί στο τραπέζι του κάθε αναγκεμένου. Σήμερα καθαρίσαμε πατάτες για το αυριανό μπριάμ, παραλάβαμε ψωμί, αρτοσκευάσματα και έτοιμα φαγητά από τους χορηγούς μας, οργανώσαμε αποστολές για άλλες δράσεις αλληλεγγύης. Και εγώ, προσωπικά, είχα τη χαρά να κόψω λίγους από τους πρώτους καλοκαιρινούς καρπούς του μαγικού λαχανόκηπου του Μαγειρείου, λαχταριστές ντοματούλες, δροσερές πιπεριές και μελιτζάνες, αγγουράκια και μπόλικη γλιστρίδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved