Μούσκεμα στον ιδρώτα ο Βρεττός
Showbiz

Μούσκεμα στον ιδρώτα ο Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός πήγε στο γιαπί καλοκαιριάτικα και έγινε μούσκεμα στον ιδρώτα.

Ο τραγουδιστής πήγε να επιβλέψει τις εργασίες που κάνουν τα συνεργεία οικοδομής. Και μην νομίζετε ότι πήγε σε οποιοδήποτε χώρο, αλλά στον χώρο όπου θα τραγουδάει τον φετινό χειμώνα. Ο Ηλίας Βρεττός έκλεισε συμφωνία με τον Βασίλη Κοντόπουλο και ο χώρος στον οποίο θα βρίσκεται για να διασκεδάζει τους θαυμαστές του φτιάχνεται από την αρχή.
Η ανακοίνωση του μαγαζιού αναφέρει:
«Ένας νέος χώρος διασκέδασης φτιάχνεται στην παραλιακή για να φιλοξενήσει τον Ηλία Βρεττό.
Ο Ηλίας Βρεττός, που παρασύρει το κοινό σε ξέφρενα non stop parties και με ραδιοφωνικές επιτυχίες, που έχουν αγαπηθεί ( «Δεν παν να λένε», «Μια ιστορία», «Όταν με κοιτάς», «Και πετάω ψηλά», « Ανεβαίνω») προετοιμάζεται για τις χειμερινές εμφανίσεις του σε έναν νέο χώρο που φτιάχνεται αποκλειστικά για εκείνον.
Ο κ. Βασίλης Κοντόπουλος με ξεχωριστή επιχειρηματική δραστηριότητα στα δρώμενα της νυχτερινής διασκέδασης και την χαρακτηριστική διορατικότητά του δημιουργεί εξ’ αρχής έναν μοναδικό χώρο διασκέδασης για τον Ηλία Βρεττό.
Ο καλλιτέχνης επισκέπτεται συχνά τον επί διαμόρφωση χώρο, συζητά σχετικές λεπτομέρειες και προετοιμάζεται για τις μοναδικά ξεχωριστές εμφανίσεις του.
Ο Ηλίας Βρεττός επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Stay tuned...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved