Τζένη Μπαλατσινού: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον Μάξιμο στην Πάτμο (φωτό)
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον Μάξιμο στην Πάτμο (φωτό)

Το απόλυτο ησυχαστήριο της Τζένης Μπαλατσινού, το µέρος όπου καταφεύγει για να φορτίσει τις µπαταρίες της και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, είναι εδώ και αρκετά χρόνια η Πάτμος.

∆εν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο επιλέγει να περνά τη µεγαλύτερη περίοδο των διακοπών της στο Νησί της Αποκάλυψης, είτε µόνη είτε µε εκλεκτή συντροφιά: µόνο µε πολύ κοντινούς φίλους της και φυσικά τα τρία υπέροχα παιδιά της.
Σε µία από τις εξορµήσεις της στην παραλία την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός να απολαµβάνει το µπάνιο της µαζί µε τον 9χρονο γιο της Μάξιµο.
Ο «Μάκης», όπως τον αποκαλεί η Τζένη χαϊδευτικά, καταφέρνει πάντα να µονοπωλεί το ενδιαφέρον της µαµάς του. Χαµόγελα, βουτιές και ατελείωτα παιχνίδια µεταξύ τους πλαισίωσαν µια ξέγνοιαστη και πολύ τρυφερή ηµέρα τους στην παραλία. Αν και µητέρα τριών παιδιών, η Τζένη µε το άψογο κορµί της δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο πέρασµά της. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε φορά που έµπαινε στη θάλασσα µαγνήτιζε τα βλέµµατα, που στρέφονταν επάνω της µε θαυµασµό.
Στο νησί µέχρι πριν από λίγες ηµέρες ήταν σύσσωµη η οικογένεια: ο πρώην σύζυγος της Τζένης, Πέτρος Κωστόπουλος, και οι κόρες τους Αµαλία -που έχει επιστρέψει από την Αµερική όπου σπουδάζει- και Αλεξάνδρα. Όλοι µαζί γιόρτασαν τα γενέθλια του Μάξιµου σύμφωνα με τη real...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved