Σοφία Αλιμπέρτη: Ξαφνικός χωρισμός από τον επιχειρηματία σύντροφό της!
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Ξαφνικός χωρισμός από τον επιχειρηματία σύντροφό της!

Αλλαγή πλεύσης για την πάντα γοητευτική Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία πριν από µερικά χρόνια πήρε την απόφαση να περνά τους περισσότερους µήνες του χρόνου στην αγαπηµένη της Πάρο.

Και ενώ είχε γίνει γνωστό ότι η ηθοποιός ζει έναν µεγάλο έρωτα µε τον επιχειρηµατία Μάνο Κουτσουφιό, τα δεδοµένα ξαφνικά άλλαξαν. Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού έκαναν την εµφάνισή τους αρκετό καιρό πριν. Ήταν, όµως, και οι δύο αποφασισµένοι να ξεπεράσουν την κρίση, έδωσαν µια ακόµη ευκαιρία στον έρωτά τους και συνέχισαν να πορεύονται µαζί. Μέχρι την εµφάνιση µιας νέας κρίσης, η οποία, όπως όλα δείχνουν, ήταν και η τελειωτική. Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, οι δυο τους έχουν πια πάρει χωριστούς δρόµους και όσοι τους βλέπουν στην Πάρο κάνουν λόγο για «δύο ξένους στο ίδιο νησί». Η Σοφία Αλιµπέρτη, µάλιστα, αποχώρησε από το καφέ-µπαρ «Ballo», το οποίο είχε ανοίξει στην Παροικιά µαζί µε τον σύντροφό της, και ανέλαβε τα ηνία του γνωστού «Fotis Club», που βρίσκεται στη Νάουσα. Το µαγαζί ανακαινίστηκε και γεµίζει σε καθηµερινή βάση από ντόπιους και τουρίστες.
Τι ήταν όμως αυτό που οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση του χωρισµού; Κάποιοι κάνουν λόγο για ασυµφωνία χαρακτήρων, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ακόµα και το σενάριο του τρίτου προσώπου στη σχέση τους. Σηµασία έχει ότι εκείνη και εκείνος όχι µόνο δεν είναι πια µαζί, αλλά δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα από το Πάσχα, όταν έπεσε η αυλαία του έρωτά τους. Ο καθένας πια κάνει τη ζωή του και διατηρεί τη δική του επιχείρηση. Το άδοξο τέλος της σχέσης τους, ωστόσο, δεν έχει πτοήσει τη Σοφία, που παραµένει µόνη αλλά ήρεµη, χωρίς να βιάζεται να περάσει σε επόµενο ειδύλλιο. Έχει τον δικό της κύκλο στην Πάρο, την οποία λατρεύει και πλέον την αφήνει µόνο για δυο-τρεις µήνες τον χειµώνα, προκειµένου να πάει στο σπίτι της στο Πανόραµα Βούλας ή στο εξοχικό της στην Αράχωβα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved