Ευαγγελία Συριοπούλου: Η 6χρονη σχέση της, ο γάμος και τα επόμενα σχέδιά της
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η 6χρονη σχέση της, ο γάμος και τα επόμενα σχέδιά της

Σε προσωπικές στιγµές χαλάρωσης και τρυφερότητας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον αγαπηµένο της Στράτο Πατσατζή, σε βραδινή έξοδο.

«Είχα βγει µε τον σύντροφό µου και µε την παρέα µου και περάσαµε καλά, πήγαµε να δούµε τον Σάκη Ρουβά», εξηγεί η ηθοποιός, που διανύει µία από τις πιο ήρεµες περιόδους της ζωής της: «Είµαστε πάρα πολύ καλά µε τον σύντροφό µου, περνάµε πολύ όµορφα». Και πώς θα µπορούσαν αλλιώς; Οι δυο τους µετρούν ήδη έξι χρόνια σχέσης, ενώ το τελευταίο διάστηµα συγκατοικούν. Εκείνος είναι οικονοµικός αναλυτής, παραµένοντας µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, και εκείνη έχει βρει στο πρόσωπό του έναν άνδρα που σέβεται τις επιλογές της και τις διαχειρίζεται µε διακριτικότητα, σύμφωνα με τη real.
Άραγε σκέφτονται να κάνουν το επόµενο βήµα, επισηµοποιώντας µια σχέση που µοιάζει να τους καλύπτει σε όλα τα επίπεδα; «Μεγάλωσα σε µια οικογένεια παραδοσιακή, πάρα πολύ καλή, µε αγάπη, οπότε θα κάνω αυτό που πρέπει. ∆εν το έχω σκεφτεί ακόµη όµως. ∆εν έχω µπει σε αυτή τη διαδικασία. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει!», εξηγεί η Ευαγγελία και συνεχίζει: «Έχουν πάει πάρα πολύ καλά τα πράγµατα και γενικά δεν είµαι πολύ ονειροπόλα στη ζωή µου. Πάω µε τις συνθήκες τις ήδη υπάρχουσες. Είµαι πολύ αισιόδοξη και προσπαθώ καθηµερινά για το καλύτερο, να προοδεύω και στην προσωπική µου ζωή και στα επαγγελµατικά µου».
Η Ευαγγελία Συριοπούλου θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη νέα καθηµερινή κωµική σειρά του Alpha. «Θα είµαι στη σειρά που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βασιλειάδης και παίζουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Αθηνά Οικονομάκου. Η σειρά έχει τίτλο “Έλα στη θέση μου”». Παράλληλα, αυτή την περίοδο ολοκλήρωσε τα γυρίσµατα για την επόµενη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη «Υπέροχοι ψεύτες». Τόσο η ίδια, όσο και η Σµαράγδα Καρύδη, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδηµητρίου, ο Άλκις Κούρκουλος και ο Γιάννης Περλέγκας, που πρωταγωνιστούν, ανυποµονούν να βγει στις κινηµατογραφικές αίθουσες τον ερχόµενο ∆εκέµβριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved