Πόλεμος με το νέο τραγούδι του TUS: «Στείλτε το στα... αζήτητα, να αποσυρθεί τώρα»
Showbiz

Πόλεμος με το νέο τραγούδι του TUS: «Στείλτε το στα... αζήτητα, να αποσυρθεί τώρα»

Πόλεμος με το νέο τραγούδι του TUS για το trafficking. Άστραψε και βρόντηξε η Γενική Γραμματεία Ισότητας: «Στείλτε το στα... αζήτητα, να αποσυρθεί τώρα»!

«Βουλγάρες, κάνω εισαγωγή τις Βουλγάρες, για να γ@@άς εσύ τις μ@@@ρες. Όλες τους με λένε Boss, Ρουμάνες, κάνω εισαγωγή τις Ρουμάνες, για να γ@@άς εσύ τις μ@@@ ρες, εμπόριο λευκής σαρκός». Αυτοί είναι οι... στίχοι της τελευταίας «καλλιτεχνικής κατάθεσης» του γνωστού ράπερ Τus, ένα τραγούδι που, όπως ακούγεται αλλά και... φαίνεται, έχει δημιουργήσει ήδη πολλές αντιδράσεις.

Το τραγούδι παρουσιάζει την παράνομη διακίνηση και εμπορία γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση σαν μια κανονική συμπεριφορά, με την οποία μάλιστα βγάζεις και πολλά λεφτά, όπως καταγγέλλει χαρακτηριστικά με ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία Ισότητας των δύο φύλων, που εξαπολύει επίθεση στον καλλιτέχνη και ζητά την άμεση απόσυρση της δημιουργίας και την τοποθέτηση του εκεί που του αρμόζει, όπως λένε χαρακτηριστικά: «Στα... αζήτητα»!
Και ενώ τις τελευταίες ημέρες το Διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά με σχόλια και αντιδράσεις, ακόμη κι επιθετικές, εις βάρος του τραγουδιστή, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για τον καλλιτέχνη, ο οποίος τώρα καλείται να αντιμετωπίσει και την οργή της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.
Στο ιδιαίτερα σκληρό κείμενο της Γραμματείας σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Πρόσφατα ο ράπερ Τus κυκλοφόρησε τραγούδι με τίτλο "Βουλγάρες", στο οποίο παρουσιάζεται η παράνομη διακίνηση κι εμπορία γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση ως κανονική συμπεριφορά, με την οποία μάλιστα βγάζεις και πολλά λεφτά! Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Η παράνομη διακίνηση κι εμπορία γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση συνιστά μορφή του οργανωμένου εγκλήματος, από την οποία πράγματι βγάζουν πολλά λεφτά οι εγκληματίες. Για τον σκοπό αυτό, δεν διστάζουν να κακοποιούν βάναυσα τα θύματα τους, είτε σωματικά, είτε ψυχικά, είτε πνευματικά, με στόχο την πλήρη ταπείνωση, χειραγώγηση και υποτέλεια τους. Τα συνήθη θύματα είναι νέες γυναίκες αλλά και παιδιά, που η φτώχεια, η ανεργία και η απελπισία που βιώνουν στις χώρες προέλευσης τους, τα καθιστά ευάλωτα στην εξαπάτηση, με δόλωμα μια καλύτερη ζωή. Αυτό που στην πραγματικότητα βρίσκουν είναι βία, εκμετάλλευση και ναρκωτικά... Ολη αυτή η αθλιότητα αποκρύπτεται τόσο από το τραγούδι όσο και από το video clip που το συνοδεύει. Αντίθετα, προβάλλει ως κανονική, άνετη, αστεία, μια συμπεριφορά που ουσιαστικά εκπαιδεύει το νεαρό ακροατήριο του ότι όλα πωλούνται και αγοράζονται, ακόμη και οι ανθρώπινες σχέσεις!
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων εμπιστεύεται ότι οι εταιρείες παραγωγής, διάθεσης, διαφήμισης, επικοινωνίας κ,λπ. θα σεβαστούν τις υποχρεώσεις αυτορρύθμισης και αυτοδέσμευσης που απορρέουν από την εταιρική κοινωνική ευθυνη τους και το απαράδεκτο αυτό τραγούδι είτε θα αποσυρθεί άμεσα, είτε θα βρει τη θέση που του αξίζει: στα αζήτητα!».
Σύμφωνα με την Freddo, την ίδια ώρα ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν φαίνεται διατεθειμένος να απαντήσει στα χιλιάδες επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες, αλλά ούτε και στη Γενική Γραμματεία Ισότητας, ενώ σύμφωνα με σχόλια διαδικτυακών του φίλων ξεκίνησε το... μπλοκάρισμα αυτών που τον «στολίζουν» με κοσμητικά επίθετα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved