Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Ο δικός μου ορισμός της ελευθερίας είναι να γίνονται τα θέλω μου πράξη»
Showbiz

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Ο δικός μου ορισμός της ελευθερίας είναι να γίνονται τα θέλω μου πράξη»

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου μιλά για τους «Όρνιθες», την πολυαναμενόμενη αριστοφανική κωμωδία που ανεβαίνει στην Επίδαυρο με τη Στέγη.

«Νιώθω ευλογία που συνεργάζομαι με τη Στέγη. Ξυπνώ κάθε πρωί και ανυπομονώ να πάω στην πρόβα. Αυτή την πληρότητα τη νιώθω πάντα με την ομάδα του Νίκου Καραθάνου, και είναι ένα συναίσθημα που δεν αλλάζω με τίποτα. Όσον αφορά στην παράσταση, είναι κάτι το διαφορετικό απ' ό,τι περιμένει να δει ο κόσμος. Δεν είναι ότι θα δούμε Αριστοφάνη και θα πεθάνουμε στα γέλια. Ο σκηνοθέτης μας, ο Νίκος Καραθάνος, πιάνει την ουσία του πράγματος και βγάζει στην επιφάνεια άλλες ποιότητες, χωρίς όμως αυτό να κάνει την παράσταση να υστερεί σε χιούμορ. Μιλάμε για μια παράσταση που περνά πολλά μηνύματα και το σίγουρο είναι ότι θα αγγίξει την ψυχή των θεατών» τόνισε στην Αγορά.

-Πώς είναι να είσαι πουλί και να πετάς;

«Στην πραγματικότητα δεν ξέρω πώς είναι (σ.σ.: γέλια), αλλά πάνω στη σκηνή μου δίνει μεγάλη ελευθερία. Η ελευθερία είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή, και ο δικός μου ορισμός της ελευθερίας είναι να γίνονται τα θέλω μου πράξη και να υποστηρίζω αυτά που νιώθω στην καρδιά και στην ψυχή μου, χωρίς να προσβάλλω κάποιον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved