Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είμαι ψεύτικη, θα πω ψέματα μόνο όταν χρειάζεται»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είμαι ψεύτικη, θα πω ψέματα μόνο όταν χρειάζεται»

Η Σμαράγδα Καρύδη στην ταινία «Τέλειοι ξένοι», ενσαρκώνει την Έρση, μια γυναίκα παντρεμένη με παιδιά που αρνείται να αντιμετωπίσει την κρίση στον γάμο της.

«Εγώ είμαι η Έρση και είμαι παντρεμένη με τον Γιάννο. Εδώ και πολλά χρόνια ο γάμος μας περνάει κρίση. Με τον σύζυγο μου, όμως, στην ταινία δεν έχουμε ομολογήσει πράγματα μεταξύ μας. Είναι από αυτές τις σχέσεις όπου υπάρχον κρυμμένα μυστικά και το ζευγάρι προτιμά να σκεπάζει τα προβλήματα που έχει. Όπως καταλαβαίνεις, με αφορμή το παιχνίδι βγαίνουν τα προβλήματα στην επιφάνεια» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Θα δεχόταν να παίξει στη ζωή της ένα ανάλογο παιχνίδι; «Γενικά δεν κρύβω μυστικά στην προσωπική ζωή μου, αλλά δεν είμαι και υπέρ αυτής της αγριότητας. Το να "γυμνωθούμε" το θεωρώ πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Οπως αποδεικνύεται, άλλωστε, και στην ταινία είναι πράγματι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Το ίδιο θα ήταν και στη ζωή. θεωρώ ότι το ψέμα είναι ένα συστατικό για όλες τις σχέσεις. Οχι μόνο τις ερωτικές. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται όταν ο άλλος μπορεί να την αντέξει. Και αν αντέξεις να την πεις και εσύ. Ίσως είναι και λίγο υπερεκτιμημένη η αλήθεια, με την έννοια ότι ορισμένες φορεί χρειάζεται να μην τη πεις», απαντά.

Ποια είναι η δική της σχέση με την αλήθεια; «Μπορώ να σου πω ότι δεν είμαι ψεύτικη, θα πω ψέματα μόνο όταν χρειάζεται. Δεν μου αρέσει όμως να πετάω ό,τι μου έρθει στο κεφάλι απλώς για να είμαι ειλικρινής ή γατί έτσι το ένιωσα και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν είμαι, πάντως, ψεύτικη και νομίζω ότι το γνωρίζουν οι δικοί μου άνθρωποι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved